MŰSORAINK
MICSODA NŐK! - VÁRKONYI ANDREÁVAL

Milyen szakaszai vannak egy párkapcsolatnak? Várkonyi Andrea ezt a témát járta körül vendégeivel a Micsoda Nők! adásában, mely során Horváth Éva, Tápai Szabina és Hevesi Kriszta saját tapasztalataikat is megosztották a műsorvezetővel.
Tovább
Várkonyi Andrea továbbra is a párkapcsolatok különféle stádiumairól beszélgetett a vendégeivel, a téma kapcsán pedig Tápai Szabina is mesélt házassága legnehezebb időszakáról...
Tovább
A Micsoda Nők! férfi vendége ezúttal Berki Krisztián volt, aki őszintén mesélt új párkapcsolatáról, valamint kedvese, Mazsi iránt érzett szerelméről.
Tovább
Nincs több titok: Berki Krisztián Várkonyi Andrea műsorában mesélt új párkapcsolatáról, valamint kedvese, Mazsi iránt érzett szerelméről. Ha kíváncsi vagy a pár első csókjának történetére is, ne hagyd ki a Micsoda Nők! vadonatúj adását hétfőn este 21.00-tól a FEM3-on!
Tovább
Tápai Szabina a Micsoda Nők! adásában mesélt arról, hogy bár már 10 éve ismerik egymást Kucsera Gáborral, kapcsolatuk során volt egy olyan időszak, amikor három évig szóba sem álltak egymással. Hogy mi okozta a szünetet kettejük között, a videóból kiderül!
Tovább

A Micsoda Nők! adásában Berki Krisztián nyíltan beszélt új párkapcsolatáról, sőt később az is kiderült, szeretné, ha Mazsival a jövőben több gyermekük is születne majd!
Tovább
A Micsoda Nők! adásában Várkonyi Andrea a párkapcsolatok különböző stádiumairól beszélgetett vendégeivel. A téma kapcsán Tápai Szabina is megszólalt, sőt őszintén mesélt arról az időszakról, amikor kapcsolata mélypontra jutott Kucsera Gáborral…
Tovább
Berki Krisztián csillogó szemmel mesélte el, hogy hogyan csattant el az első csók közte és párja, Mazsi között. Ha kíváncsi vagy a romantikus történetere, kattints és nézd meg a videót!
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS