MŰSORAINK
MAGELLÁN

Vércsoportunk nagyban meghatározza, hogy milyen ételek ideálisak számunkra. A vérünkből természetesen egészégi állapotunkra vonatkozóan is tökéletes képet kapunk. Ehhez az állapotfelméréshez elég mindössze egy csepp vér…
Tovább
Ajánló - Egy tűszúrás, egy vércsepp, és minden tudható a szervezetről: a vércseppanalízis komoly betegségeket is előre tud jelezni. Egészségügyi fejlesztések a hatékonyabb, gyorsabb gyógyításhoz: életmentő alkalmazások, találmányok, melyekkel autisták és siketek mindennapjai tehetők könnyebbé. 
Tovább
Negyven százalékkal csökkenti a vesekő rizikóját, ha naponta megiszunk egy korsó sört - egy kutatást szerint. A sörnek nagy a tápértéke és sok vitamin van benne. Fogyasztásánál fontos a mértékletesség. De hogy milyen hatásai vannak a folyékony kenyérnek? Kiderül a riportból.
Tovább
Naponta minimum egy órát kellene sportolnia gyerekeknek az egészségügyi világszervezet szerint. Sokan azonban ezt nem tartják be, ezért rengetegen szenvednek az elhízástól, magas vérnyomástól, vagy gerincproblémáktól. Imre Géza olimpiai ezüstérmes vívónk próbálja népszerűsíteni a gyerekek körében a sportot.
Tovább
Tudósokat bebizonyították, hogy ha az embernek viszket valamilyen a bal oldalon, akkor a viszketés csökkenthető, ha tükörbe nézve a jobb oldalunkon elkezdjük vakarni ugyanott. Ez és a kavicsok személyiségjegyeinek kutatása is kapott már Anti-Nobel díjat. Furcsa, vicces, és hasznos kutatásokat díjaznak ezzel, idén magyarokat is elismertek így.
Tovább

Ajánló - Elhízás, cukorbetegség, gerincproblémák. Ezek a veszélyei, ha keveset mozog a gyerek. Imre Géza olimpiai ezüst- és bronzérmes vívó is tanácsokat adott a gyerekeknek. És anti-nobel díj: egy nemzetközi elismerés, amely hasznos, de furcsa felfedezéskért kapnak a kutatók. A tudomány humoros oldala a Magellánban szombat este.
Tovább
Egy fiatal magyar fejlesztő kitalálta és le is gyártotta a 3D-s nyomtatóval készült gipszet, ami könnyen levegőzik, viselése kényelmes és lehet benne fürdeni is. Hogy miként jutott el a tervezéstől a megvalósításig, és hogy néz ki ez a gipsz, a a riportból kiderült.
Tovább
A fine dining csupa olyan megoldással szolgál az ízek szerelmeseinek, amelyek otthon kivitelezhetetlenek - csúcséttermi kirándulás a Magellánban.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség