MŰSORAINK
MAGELLÁN

Az okosház akár lehúzza a redőnyt, lekapcsolja a villanyt, áramtalanítja a konnektorokat is a tulajdonos távozása után. Az okosház rendszerek összehangolt és költséghatékony vezérlése ma már egyre több ember számára elérhető.
Tovább
Ajánló - Intelligens fűtésszabályozás, árnyékolástechnika és világítás: a programozható okos ház, ami helyettünk gondolkodik. Gasztronómia kaland kíváncsi ínyenceknek: a Magellán csapata bemutatja a legdrágább, legcsípősebb, és a legbüdösebb, valamint a legveszélyesebb ételeket. 
Tovább
Manapság egyre több szülő gondolkodik azon, hogy eltároltassa születendő gyermekének őssejtjét, hiszen az őssejt-terápia jelenleg közel 80 betegség kezelésében tud segítséget nyújtani.
Tovább
A Magellán stábja annak járt utána, hogy vajon tényleg van-e igazság azok mögött a mondtatok mögött, amelyeket a szülők mondanak a gyerekeknek azért, hogy megegyék az ételt. Vajon valóban erős lesz az ember a spenóttól? A videóból kiderül.
Tovább
Az arcunk mindent elárul: előre jelzi a szervezetünkben végremenő változásokat, de a stressz is nyomot hagy a bőrünkön. Érdemes odafigyelni, hiszen ezeket a változásokat mindenki láthatja, aki ránk néz. A videóból az is kiderül, mi okozza, ha valaki fogcsikorgatva alszik.
Tovább

Ajánló - A sportolóknak edzeniük kell az elmét is. Hogyan segíti a tudomány a koncentrációt és a relaxációt? Minőségi bor csak tudományos háttérrel készülhet - ezt vallják a szakemberek.     
Tovább
Ajánló - az elcsúszott állkapocs begegséget okozhat, mert nem engedi a keringést a koponyába. Újdonság a műtét nélküli arcplasztika. Mindentudó sejtek: napjainkban több, mint 80 betegségben segíthetnek az őssejtek, de a szívinfarktus, vagy a cukorbetegség gyógyításában is szerepük lehet. Magellán szombat este 18.25-kor a SuperTV2-n! 
Tovább
A létesítmény környezetében élők közül legtöbben a sugárzásról félnek és attól, hogy valamilyen egyéb más károsodás éri őket az erőmű közelsége miatt. A Magellán csapata most szakértők segítségével igyekezett a tévhiteket eloszlatni.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség