MŰSORAINK
MAGELLÁN

Már novemberben lehet síelni Ausztriában, de nem csak a téli sportoknak hódolhatunk a szomszédos országban. A Magellán megmutatja, mi mindent rejt még a közeli vidék…
Tovább
Magyarország légterében mintegy 60 millió utas fordul meg évente. Előjelzések szerint ez a szám 2020-ra meg is duplázódhat, ezért a légiforgalmi irányítok szerepe egyre nagyobb. A Magellán utánajárt, mi alapján választják ki őket…
Tovább
Vannak, akik nem bírják elviselni, ha valaki mellettük hangosan rág, tollat kattogtat, vagy hangosan tördeli az ujját. Lehet, hogy ők csupán túlságosan érzékenyek a hangokra, de az is elképzelhető, hogy egy ritka betegségben, az úgynevezett mizofóniában szenvednek.
Tovább
Stencielés, aranyozás, repesztés - idegen kifejezések, amelyek azonban bizonyos körökben nagyon is ismertek. A ˝Csináld magad mozgalom˝, vagyis amikor régi bútorokat újítanak fel lelkes amatőrök és profik, ma már Magyarországon is egyre elterjedtebb.
Tovább
Majdnem minden kisbaba korábban jön a világra, de az orvostudomány fejlődésének köszönhetően azonban már a 24. hétre született, akár fél kilós csecsemőket is meg tudják menteni. Ma már akár az apai szívverés erejét segítségül hívják ahhoz, hogy a legkisebbek is egészséges felnőtté váljanak.
Tovább

Ajánló - Csináld magad mozgalom: dekoratőrök, lakberendezők és lelkes amatőrök, akik saját kezűleg teszik egyedivé otthonukat. Hasznos tippek a lakások szépítésére. Esély a túlélésre: koraszülött babák, akik kis súllyal, idő előtt születnek. Az orvostudománynak köszönhetően, ma már akár egy fél kilós baba élete is megmenthető. 
Tovább
A durián nevű gyümölcsöt Ázsiában kitiltották néhány helyen, a sündisznóra emlékeztető gyümölcsnek ugyanis rohadásra emlékeztet a szaga. A Magellán riportjából megismerheted a legveszélyesebb, legdrágább és a legcsípősebb ételeket is.
Tovább
Egyre többször látni a fejünk felett pilóta nélkül repkedő járműveket, a drónokat. Használják mezőgazdasági területek feltérképezésére, kutatásra, filmezésre, akár még esküvői fotózásra is. Vannak kísérletek a szemmozgással és agyhullámmal irányítható drónokkal. A riportból az is kiderül, hogyan működnek, mitől szállnak fel és maradnak a levegőben.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség