MŰSORAINK
MAGELLÁN

Ajánló - A sportolóknak edzeniük kell az elmét is. Hogyan segíti a tudomány a koncentrációt és a relaxációt? Minőségi bor csak tudományos háttérrel készülhet - ezt vallják a szakemberek.     
Tovább
Ajánló - az elcsúszott állkapocs begegséget okozhat, mert nem engedi a keringést a koponyába. Újdonság a műtét nélküli arcplasztika. Mindentudó sejtek: napjainkban több, mint 80 betegségben segíthetnek az őssejtek, de a szívinfarktus, vagy a cukorbetegség gyógyításában is szerepük lehet. Magellán szombat este 18.25-kor a SuperTV2-n! 
Tovább
A létesítmény környezetében élők közül legtöbben a sugárzásról félnek és attól, hogy valamilyen egyéb más károsodás éri őket az erőmű közelsége miatt. A Magellán csapata most szakértők segítségével igyekezett a tévhiteket eloszlatni.
Tovább
Sok helyen lehetett mostanság találkozni a hatalmas, extravagáns faépítményekkel. Az építészekből, képzőművészekből és dizájnerekből álló ma már nemzetközivé vált alkotóközösséget mutatja be a Magellán.
Tovább
Almába szúrt szög - régen ezzel a módszerrel igyekeztek megfelelő mennyiségű vasat juttatni a szervezetbe. Ennél már sokkal modernebb megoldások léteznek, a Magellán stábja egy igazán exkluzív helyre kalauzolta el a nézőket: az ország legmodernebb laborjában kutattak a vérben lévő vas titkai után.
Tovább

Ajánló -  A vérben lévő vas titkainak és a sokak életét megkeserítő vashiánynak járt utána a Magellán stábja. Tévhitek a paksi atomerőműről: sugárveszélyes, sokan betegek lesznek, kihull az emberek haja, elpusztul a növényzet és világítanak a halak? A Magellán szakértőkkel cáfol meg mindent. Magellán szombat este 18.25-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Az alvás alapszükséglet, mégis sokszor nem szánunk elég időt rá. Pedig ha nem pihenünk eleget ingerlékenyek, dekoncentráltak lehetünk, sőt akár komoly betegségek is kialakulhatnak az alváshiány miatt…
Tovább
Ma már több egészségügyi applikáció is segítheti a betegek gyógyulását, és az orvosok munkáját is. A Magellán ezeknek járt utána…
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség