MŰSORAINK
MAGELLÁN

Ajánló - Csináld magad mozgalom: dekoratőrök, lakberendezők és lelkes amatőrök, akik saját kezűleg teszik egyedivé otthonukat. Hasznos tippek a lakások szépítésére. Esély a túlélésre: koraszülött babák, akik kis súllyal, idő előtt születnek. Az orvostudománynak köszönhetően, ma már akár egy fél kilós baba élete is megmenthető. 
Tovább
A durián nevű gyümölcsöt Ázsiában kitiltották néhány helyen, a sündisznóra emlékeztető gyümölcsnek ugyanis rohadásra emlékeztet a szaga. A Magellán riportjából megismerheted a legveszélyesebb, legdrágább és a legcsípősebb ételeket is.
Tovább
Egyre többször látni a fejünk felett pilóta nélkül repkedő járműveket, a drónokat. Használják mezőgazdasági területek feltérképezésére, kutatásra, filmezésre, akár még esküvői fotózásra is. Vannak kísérletek a szemmozgással és agyhullámmal irányítható drónokkal. A riportból az is kiderül, hogyan működnek, mitől szállnak fel és maradnak a levegőben.
Tovább
Az okosház akár lehúzza a redőnyt, lekapcsolja a villanyt, áramtalanítja a konnektorokat is a tulajdonos távozása után. Az okosház rendszerek összehangolt és költséghatékony vezérlése ma már egyre több ember számára elérhető.
Tovább
Ajánló - Intelligens fűtésszabályozás, árnyékolástechnika és világítás: a programozható okos ház, ami helyettünk gondolkodik. Gasztronómia kaland kíváncsi ínyenceknek: a Magellán csapata bemutatja a legdrágább, legcsípősebb, és a legbüdösebb, valamint a legveszélyesebb ételeket. 
Tovább

Manapság egyre több szülő gondolkodik azon, hogy eltároltassa születendő gyermekének őssejtjét, hiszen az őssejt-terápia jelenleg közel 80 betegség kezelésében tud segítséget nyújtani.
Tovább
A Magellán stábja annak járt utána, hogy vajon tényleg van-e igazság azok mögött a mondtatok mögött, amelyeket a szülők mondanak a gyerekeknek azért, hogy megegyék az ételt. Vajon valóban erős lesz az ember a spenóttól? A videóból kiderül.
Tovább
Az arcunk mindent elárul: előre jelzi a szervezetünkben végremenő változásokat, de a stressz is nyomot hagy a bőrünkön. Érdemes odafigyelni, hiszen ezeket a változásokat mindenki láthatja, aki ránk néz. A videóból az is kiderül, mi okozza, ha valaki fogcsikorgatva alszik.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség