MŰSORAINK
MAGELLÁN

A nyár még nagyon távoli, de grillezni nem csak jó időben lehet. Az újra divatba jött  vadnyugati barbecue szerelmesei nem is elégednek meg ez egyszerű grillezéssel. A jó barbecue titka, hogy alacsony hőfokon, nagy fatüzeléssel, stabil hőn tartva kell elkészíteni marhahúst.
Tovább
Iditarod a kutyaszánhajtó versenyek csúcsa. A versenyzőknek a zord alaszkai körülmények között kell teljesíteniük a közel 1700 kilométeres távot. Balogh Ottó első magyarként juthatott ki a megmérettetésre.
Tovább
Akár -40 fokban, 1700 kilométeres távot kell teljesíteni a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyén, Alaszkában. A Magellán elkisérte az útra az első magyar indulót. Közben a világ másik felén a napfényes Balin egy érdi családot is meglátogatott a Magellán stábja, akik ott kezdtek új életet, magyar éttermet nyitottak.
Tovább
A téli sportok szerelmeseit viszonylag könnyű boldoggá tenni, mindössze hó és sípálya kell hozzá. A síközpontok bármennyire is jó adottsággal rendelkeznek, a hóágyúkra mindig szükség van. A Magellán utánajárt, milyen feltételek kellenek a hóágyúk kifogástalan működéséhez...
Tovább
Egy önkéntesekből álló szervezet művégtagokat készít gyerekeknek, amelyeket teljes mértékben az ő elképzeléseikhez igazítanak. A lurkók választhatnak kezet labdázáshoz vagy kártyázáshoz, de akár kedvenc szuperhőseik bőrébe is bújhatnak a protézisek által.
Tovább

A Magellán utánajárt, hogyan kerülhetjük el a reformtáplálkozás első számú közellenségét, a finomított cukrot, kristálycukrot. Szerencsére ma már rengeteg sokkal egészségesebb alternatívát találhatunk a boltok polcain, így Dr. Tóth Tamás obezitológus el is árulta, ő melyek használatát javasolja a legszívesebben.
Tovább
Ajánló -  Édes élet: káros lehet a sok finomított cukor. A Magellán bemutatja a természetes édesítőszereket. 3d-s művégtag gyerekeknek: színesek, mintásak, sőt, akár szuperhős formájú is lehet. És a hókészítés tudománya: egy osztrák falu, ahol egymilliárd forintért szórják a havat évente. Részletek a Magellánban szombaton 18.25-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Lehet akár olyan karácsonyfánk is, ami már egyszer kidobott fából vagy fagerendából készült. Sőt, készíthetünk rá díszeket WC papírból is. Váczi Gergő és csapata megmutatja, hogyan lehet környezettudatos a karácsonyunk…
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség