MŰSORAINK
MAGELLÁN

A macskatulajdonosok jól tudják, hogy a dorombolás jótékony hatással van a lélekre. Bizonyított tény, hogy a csonttörések és szalagszakadások utókezelésében hatékonyan alkalmazzák a macska dorombolásához hasonló frekvenciájú gyógykezeléseket. A házikedvenc simogatása csökkentheti a szorongást és a pánikbetegekre is jótékony hatással lehet.
Tovább
Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat olyan helyeken dolgozik, ahonnan mások ˝menekülnek˝. Éjjel nappal készen állnak, ha kell befagyott tavak mélyén vagy erdőben kutatnak túlélők után. Mentőkutyáik kiképzését már kölyökkorban elkezdik, a Magellán egy macskamentő akcióra kísérte el a hétköznapi hősöket.
Tovább
Kutatómentők - ők azok, akik ott dolgoznak, ahonnan más menekül. Földrengéskor összeomlott városok romjai alatt, gázrobbanástól összedőlt házak maradványai között, vagy éppen befagyott tavak mélyén keresik a túlélőket. a Magellán végigkísérte a kutatómentők egy izgalmas napját. Csodálatos, gyógyító dorombolás - a Magellán utánajárt, hogy a macskák dorombolása hogyan hat az emberi szervezetre.
Tovább
Műszeres vizsgálatok is bizonyítják, hogy a zene gyógyító hatással van a légzésre, javítja a hangulatot. Különböző kísérletekből kiderült, hogy a gyermekek gondolkodási fejlődését is elősegíti, így könnyebben tanulhatnak meg olvasni.
Tovább
A világ egyik legismertebb artistatársulata a Cirque du Soleil. A Magellánnal most te is benézhetsz a Varekai című show kulisszái mögé: megismerheted a varrodát, ahol átlagosan 50 órát töltenek egy-egy kosztüm kézzel való elkészítésével, a mosodát, amely a turnékon folyamatosan a csapattal utazik, és azt éttermet is, ami az artisták megfelelő táplálkozásáért felel.
Tovább

A Magellán elkísérte Balogh Ottót az Iditarod kutyaszánhúzó versenyre Alaszkába, és ha már ott járt, Váczi Gergely bejárta a vidéket is.
Tovább
A Magellán meglátogatta a világ leghíresebb cirkuszi társulatát, és Alaszkába is elviszi a nézőket, a világ egyik legérintetlenebb területére, ahol a fogcsikorgató  hideg ellenére lenyűgöző dolgokat láthatunk.
Tovább
Egy magyar család egy nyaralás során szeretett bele Baliba. Miután hazaérkeztek felszámolták az itteni életüket, és éttermet nyitottak a trópusokon. A helyiek és a turisták is rajongnak a magyar kosztért, a marhapörkölt mindenki kedvence.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség