MŰSORAINK
MAGELLÁN

A Magellán elkísérte Balogh Ottót az Iditarod kutyaszánhúzó versenyre Alaszkába, és ha már ott járt, Váczi Gergely bejárta a vidéket is.
Tovább
A Magellán meglátogatta a világ leghíresebb cirkuszi társulatát, és Alaszkába is elviszi a nézőket, a világ egyik legérintetlenebb területére, ahol a fogcsikorgató  hideg ellenére lenyűgöző dolgokat láthatunk.
Tovább
Egy magyar család egy nyaralás során szeretett bele Baliba. Miután hazaérkeztek felszámolták az itteni életüket, és éttermet nyitottak a trópusokon. A helyiek és a turisták is rajongnak a magyar kosztért, a marhapörkölt mindenki kedvence.
Tovább
A nyár még nagyon távoli, de grillezni nem csak jó időben lehet. Az újra divatba jött  vadnyugati barbecue szerelmesei nem is elégednek meg ez egyszerű grillezéssel. A jó barbecue titka, hogy alacsony hőfokon, nagy fatüzeléssel, stabil hőn tartva kell elkészíteni marhahúst.
Tovább
Iditarod a kutyaszánhajtó versenyek csúcsa. A versenyzőknek a zord alaszkai körülmények között kell teljesíteniük a közel 1700 kilométeres távot. Balogh Ottó első magyarként juthatott ki a megmérettetésre.
Tovább

Akár -40 fokban, 1700 kilométeres távot kell teljesíteni a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyén, Alaszkában. A Magellán elkisérte az útra az első magyar indulót. Közben a világ másik felén a napfényes Balin egy érdi családot is meglátogatott a Magellán stábja, akik ott kezdtek új életet, magyar éttermet nyitottak.
Tovább
A téli sportok szerelmeseit viszonylag könnyű boldoggá tenni, mindössze hó és sípálya kell hozzá. A síközpontok bármennyire is jó adottsággal rendelkeznek, a hóágyúkra mindig szükség van. A Magellán utánajárt, milyen feltételek kellenek a hóágyúk kifogástalan működéséhez...
Tovább
Egy önkéntesekből álló szervezet művégtagokat készít gyerekeknek, amelyeket teljes mértékben az ő elképzeléseikhez igazítanak. A lurkók választhatnak kezet labdázáshoz vagy kártyázáshoz, de akár kedvenc szuperhőseik bőrébe is bújhatnak a protézisek által.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség