MŰSORAINK
MAGELLÁN

Sencsen alig pár évtized alatt lett apró halászfaluból igazi világváros. A Kínai metropoliszban alig használnak készpénzt, mindenért a telefonjukra letöltött applikációval fizetnek. Ez azonban nem csak fizetésre jó, a metróhálózatot is az ebben lévő bérletükkel tudják használni. A városban, ahol korábban a nagy márkák termékeinek gyártása folyt, mára már a tervezése történik.
Tovább
Váczi Gergő a FEM3 Café adásában elárulta, hogy a Cirque Du Soleil show-műsora számára hatalmas élmény volt. A műsorvezető mesélt a cirkusz profi rendszeréről, és arról is, hogy milyen érzés volt, amikor kilőtték egy orosz hintából. Márkus Éva, a Live Nation marketing igazgatója elmondta, hogy ezt az artista központú előadást május 12-14. között Budapesten is láthatják az érdeklődők.
Tovább
A Magellán bemutat egy kínai várost, ami a világ leggyorsabban növekvő városa. Alig tíz év alatt nyolc metróhálózat épült, és a készpénz helyett az okostelefonjukkal fizetnek az emberek. A Magellán stábja a világ másik tájára utazott, hogy megmutassa a szédületes fejlődés titkát. Gyerekkori félelmek - mit tehetünk, ha a gyerek retteg valamitől? Kiderül a Magellánból.
Tovább
Mik a hiszti legfontosabb kiváltó okai? Mit tehet ellene a szülő? Tóth-Bognár Borbála pszichológus elárulta, hogy ez a gyerekek fejlődésének fontos része, amelynek során rájönnek, hogy nem mindig történik minden úgy, ahogy azt szeretnék. Azt is elárulta, a dackorszak miért jelentkezik egyszerre a szobatisztaságra szokás időszakával, és hogyan érdemes kezelni az ilyen szituációkat.
Tovább
Van aki felmondott, van aki egy évre hagyta ott a munkáját, hogy Balin tiszta lappal kezdhessen. Legtöbben azért indulnak útnak, hogy megismerjék önmagukat. Állítják: Bali a tökéletes hely, ahol a megszokott hétköznapi rutinjainkat elfelejthetjük. Vajon mi a titka ennek az egzotikus szigetnek?
Tovább

A Magellán meglátogatta az első sikeresen szétválasztott sziámi ikerpárt Magyarországon. Izabella és Melinda tizenkilenc évvel ezelőtt született Kisberegen, és bár a műtét nagy fejtörést okozott a családnak és az orvosoknak, a család végül emellett döntött. Bár Izabella testileg és szellemileg is elmaradt egészséges testvérétől, Melinda szinte minden percét vele tölti, az ikrek között lévő kapocs az ő esetükben még erősebb.
Tovább
Szülők rémálma- toporzékoló, hisztiző gyerekek. Sokaknak ismerős az érzés, amikor a hisztis gyerek a boltban, vagy az utcán  minden ok nélkül eldobja magát. Új élet a paradicsomban - van aki felmondott, van aki egy évre hagyta ott a munkáját, hogy Balin kezdje újra. 
Tovább
 A Magellán utánajárt, mennyi mindenre használható a méregdrága nemesfém. Nem csak az ötvösök dolgoznak vele, mobiltelefonok alkatrészei között is megtalálhatjuk, de használják szépítő kezelésekhez, és sütemények díszítéséhez is. De a befektetési tanácsadók is lelkesen javasolják vásárlását. 
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség