MŰSORAINK
MAGELLÁN

A Magellán meglátogatta az első sikeresen szétválasztott sziámi ikerpárt Magyarországon. Izabella és Melinda tizenkilenc évvel ezelőtt született Kisberegen, és bár a műtét nagy fejtörést okozott a családnak és az orvosoknak, a család végül emellett döntött. Bár Izabella testileg és szellemileg is elmaradt egészséges testvérétől, Melinda szinte minden percét vele tölti, az ikrek között lévő kapocs az ő esetükben még erősebb.
Tovább
Szülők rémálma- toporzékoló, hisztiző gyerekek. Sokaknak ismerős az érzés, amikor a hisztis gyerek a boltban, vagy az utcán  minden ok nélkül eldobja magát. Új élet a paradicsomban - van aki felmondott, van aki egy évre hagyta ott a munkáját, hogy Balin kezdje újra. 
Tovább
 A Magellán utánajárt, mennyi mindenre használható a méregdrága nemesfém. Nem csak az ötvösök dolgoznak vele, mobiltelefonok alkatrészei között is megtalálhatjuk, de használják szépítő kezelésekhez, és sütemények díszítéséhez is. De a befektetési tanácsadók is lelkesen javasolják vásárlását. 
Tovább
A macskatulajdonosok jól tudják, hogy a dorombolás jótékony hatással van a lélekre. Bizonyított tény, hogy a csonttörések és szalagszakadások utókezelésében hatékonyan alkalmazzák a macska dorombolásához hasonló frekvenciájú gyógykezeléseket. A házikedvenc simogatása csökkentheti a szorongást és a pánikbetegekre is jótékony hatással lehet.
Tovább
Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat olyan helyeken dolgozik, ahonnan mások ˝menekülnek˝. Éjjel nappal készen állnak, ha kell befagyott tavak mélyén vagy erdőben kutatnak túlélők után. Mentőkutyáik kiképzését már kölyökkorban elkezdik, a Magellán egy macskamentő akcióra kísérte el a hétköznapi hősöket.
Tovább

Kutatómentők - ők azok, akik ott dolgoznak, ahonnan más menekül. Földrengéskor összeomlott városok romjai alatt, gázrobbanástól összedőlt házak maradványai között, vagy éppen befagyott tavak mélyén keresik a túlélőket. a Magellán végigkísérte a kutatómentők egy izgalmas napját. Csodálatos, gyógyító dorombolás - a Magellán utánajárt, hogy a macskák dorombolása hogyan hat az emberi szervezetre.
Tovább
Műszeres vizsgálatok is bizonyítják, hogy a zene gyógyító hatással van a légzésre, javítja a hangulatot. Különböző kísérletekből kiderült, hogy a gyermekek gondolkodási fejlődését is elősegíti, így könnyebben tanulhatnak meg olvasni.
Tovább
A világ egyik legismertebb artistatársulata a Cirque du Soleil. A Magellánnal most te is benézhetsz a Varekai című show kulisszái mögé: megismerheted a varrodát, ahol átlagosan 50 órát töltenek egy-egy kosztüm kézzel való elkészítésével, a mosodát, amely a turnékon folyamatosan a csapattal utazik, és azt éttermet is, ami az artisták megfelelő táplálkozásáért felel.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség