MŰSORAINK
MAGELLÁN

A jövő titkai - hologramos telefonhívások, okos városok, intelligens szemetes. Nézzetek a Magellánnal a high-tech gyárak falai mögé! Gyógyító csokoládé - a csoki nem csak a kedvünkre hat jól, hanem az egészségünkre is. Kiderül, hogy miért jó, sőt fontos csokit enni. 
Tovább
A Budapesti Műszaki Egyetemen kifejlesztettek egy olyan módszert, amelynek segítségével a beszédből felismerhetőek a depresszió jelei. A vizsgálat során különböző paramétereket mérnek, megfigyelik a beszédhangot, de az egész beszédfolyamatot is analizálják. Ennek alapján még a betegség súlyosságát is meg tudják állapítani.
Tovább
A Magellán utánajárt, hogyan védekezhetünk egy esetleges kutyatámadás esetén, illetve hogyan küzdhetjük le a már kialakult félelmünket. Mindkét dolog kulcsa az állatok alapos ismerete, hiszen ezáltal lehetünk biztosak abban, hogy megfelelően viszonyulunk az állathoz, reagálunk a tetteire.
Tovább
Sencsen alig pár évtized alatt lett apró halászfaluból igazi világváros. A Kínai metropoliszban alig használnak készpénzt, mindenért a telefonjukra letöltött applikációval fizetnek. Ez azonban nem csak fizetésre jó, a metróhálózatot is az ebben lévő bérletükkel tudják használni. A városban, ahol korábban a nagy márkák termékeinek gyártása folyt, mára már a tervezése történik.
Tovább
Váczi Gergő a FEM3 Café adásában elárulta, hogy a Cirque Du Soleil show-műsora számára hatalmas élmény volt. A műsorvezető mesélt a cirkusz profi rendszeréről, és arról is, hogy milyen érzés volt, amikor kilőtték egy orosz hintából. Márkus Éva, a Live Nation marketing igazgatója elmondta, hogy ezt az artista központú előadást május 12-14. között Budapesten is láthatják az érdeklődők.
Tovább

A Magellán bemutat egy kínai várost, ami a világ leggyorsabban növekvő városa. Alig tíz év alatt nyolc metróhálózat épült, és a készpénz helyett az okostelefonjukkal fizetnek az emberek. A Magellán stábja a világ másik tájára utazott, hogy megmutassa a szédületes fejlődés titkát. Gyerekkori félelmek - mit tehetünk, ha a gyerek retteg valamitől? Kiderül a Magellánból.
Tovább
Mik a hiszti legfontosabb kiváltó okai? Mit tehet ellene a szülő? Tóth-Bognár Borbála pszichológus elárulta, hogy ez a gyerekek fejlődésének fontos része, amelynek során rájönnek, hogy nem mindig történik minden úgy, ahogy azt szeretnék. Azt is elárulta, a dackorszak miért jelentkezik egyszerre a szobatisztaságra szokás időszakával, és hogyan érdemes kezelni az ilyen szituációkat.
Tovább
Van aki felmondott, van aki egy évre hagyta ott a munkáját, hogy Balin tiszta lappal kezdhessen. Legtöbben azért indulnak útnak, hogy megismerjék önmagukat. Állítják: Bali a tökéletes hely, ahol a megszokott hétköznapi rutinjainkat elfelejthetjük. Vajon mi a titka ennek az egzotikus szigetnek?
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség