MŰSORAINK
MAGELLÁN

Lenyűgöző divatvilág: még csak most csomagoljuk el a ruháinkat, New Yorkban viszont most mutatják be, mit viselünk majd 2018 nyarán - a Magellán a Divathétről jelentkezik!
Tovább
A fesztiválok tele vannak érdekesebbnél érdekesebb emberekkel és építményekkel, ezek megalkotásánál pedig rengeteg dolog inspirálhatja a készítőket. Az egyik fesztiválinstallációt egy startup program hívta életre, további különlegessége pedig az, hogy egy magyar csapathoz köthető.
Tovább
A Magellán stábja az összes jelentős hazai fesztiválra ellátogatott a nyáron. A tűző napon buliztak együtt a fiatalokkal, énekeltek a tömeggel és még egy időutazáson is részt vettek, amikor is kiderítették, hogy honnan ered a bulizásnak ez a formája.
Tovább
A sok táncolás és koncertezés közben megéhezik az ember - Váczi Gergőék végignézték a fesztiválok ételkínálatát. Megtalálták a legjobb, legfinomabb és legkülönlegesebb ételeket, mindazt amivel az éhséget csillapítani lehetett.
Tovább
A nyári szünet utáni első Magellánban egy kis visszatekintéssel kezd a műsor. A jelentős hazai fesztiválokon a stáb kiderítette, hogy a bulizó fiatalok mit esznek, hogyan öltöznek és mivel töltik idejüket az esemény ideje alatt.
Tovább

A nyár legjobb pillanatai: a Magellán riporterei bejárták az összes fontosabb fesztivált. Éld át újra a nyarat szombat délután a SuperTV2-n!
Tovább
A felmérések szerint a világ legokosabb emberei rendetlenek, sokat káromkodnak, kíváncsiak és alkalmazkodóak. A legintelligensebbnek szervezetük is van, Mensa HungariQa. Elmondásuk szerint vannak nehézségeik az életben, de a magas intelligencia inkább az előnyükre, mint a hátrányukra válik. Köreikben sokkal ritkább a mentális betegség és magasabb a várható élettartalom is.
Tovább
Az egyetemi tanulmányok, karrier építés és saját magunk előtérbe helyezése miatt kitolódik az első gyermek születésének az ideje. Fitt negyven feletti és harminc alatti kismamák meséltek tapasztalataikról. Fejős Éva 49 évesen szülte első gyermekét, amit egyáltalán nem bánt meg. Réka 28 évesen már második gyermekét várja, tanult külföldön, bulizott a barátaival, szerinte nincs olyan, amiről lemaradt volna a gyermekvállalás miatt.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség