MŰSORAINK
MAGELLÁN

Gondoltad volna, hogy a nappalidból lehet stúdió, és akár Te magad is szert tehetsz milliós rajongótáborra? Ráadásul még pénzt is kereshetsz!  Nem kell hozzá más, mint kamera, internet és egy jó ötlet. A Magellán ezúttal olyan hazai internetes sztárokat mutat be, akik hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek, és szenvedélyük a munkájuk is... 
Tovább
Ajánló - Foglalkozása vlogger: fiatalok, akik abból élnek, hogy videóblogot vezetnek. Édes élet cukor nélkül: cukorbeteg gyerekek mindennapjai és a színész, aki harminc kilót fogyott, miután kiderült súlyos cukorbetegsége. 
Tovább
Hipnózis: akár az életedbe is kerülhet? /Hihetetlen: így lesz a napfényből áram / Ezen a mesés helyszínen forgatták az egyik X-men film kulcsjelentét
Tovább
A magyarok által is kedvelt Jekyll Island a világ egyik legbékésebb helye, ahol nagyjából 600 ember él, az átlagéletkor pedig 70 fölött van. A sziget megihlette a filmeseket is, több produkciót is forgattak már itt, például az X-men egyik jelenetét. Kalandozz a Magellánnal, kattints a videóra!
Tovább
A Magellán csapata ellátogatott a Pécsi Naperőműbe, ami félezer háztartás energiaigényét tudná kielégíteni, de jelenleg közintézmények fogyasztását biztosítja. De, hogy miért pont Pécsen van a naperőmű központ? Az a videóból kiderül!
Tovább

Ma Magyarországon feltehetően több ezer ember végez illegálisan hipnózist, mivel a jogszabályok szerint minimum kilenc év kell ahhoz, hogy valaki pszichoterapeuta legyen és alkalmazhassa a módszert. Akinek viszont nincs ilyen végzettsége, az kiválthatja a spiritiszta tevékenységre jogosító papírokat, amit senki nem ellenőriz. Havonta 40 bejelentés érkezik arról a pszichológusok érdekvédelmi szervezetéhez, hogy valakit félrekezeltek.
Tovább
Ajánló - Napenergia: megújuló, biztonságos és környezetbarát - napelemekkel a károsanyag kibocsátások ellen. Amerikai álom: teknős kórház, pálmafás tengerpart, mesébe illő tölgyek és őzek. Magyarok, akik itt élik saját meséjüket, a csodás Jekyll Island-en.   
Tovább
Hihetetlen: akár pendrive-ot is tudnak a végtagprotézisbe építeni / Berki Krisztián egy véletlen folytán lett tornász / Környezetbarát a paksi atomerőmű?
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség