MŰSORAINK
MAGELLÁN

Vajon pontosan érti-e a kutya azt amit mondunk neki. Magyar kutatók azt vizsgálták, hogyan hat házi kedvencünk gondolkodására az emberi beszéd és kiderült, hogy nemcsak az számít, amit mondunk, hanem ahogyan mondjuk.
Tovább
Ajánló - A kutyák valóban értik, amit mondunk nekik: az agyuk hogyan dolgozza fel az emberi beszédet - magyar kutatók szenzációs felfedezése. Magyar találmány a gipsz helyett: véget érhet a vastag és kényelmetlen gipszek kora. Egy magyar találmánnyal, a 3D-s nyomtatott gipsszel könnyebb lehet a töréseket elviselni. 
Tovább
Egy különleges technikával ma már elérhető, hogy 360 fokban nézhessünk egy videót. És hogy mi mindenre jó ez az extrém élményen kívül? Például a tériszony vagy a repülésfóbia gyógyítására…
Tovább
Egy amerikai alapítvány szakemberei egy hatalmas utasszállítón végeznek szemműtéteket, hogy a hátrányos helyzetű országokban is segítsenek a szürkehályogban és más szembetegségekben szenvedőknek.
Tovább
Váczi Gergő annak járt utána, hogyan állítanak elő energiát a szélerőművek. A műsorvezető még az egyiknek a tetejére is felmászott, 110 méter magasba…
Tovább

Ajánló - Gigantikus szélkerekek: felmásztunk egy 105 méter magas szélerőmű tetejére. Bemutatjuk a leginkább környezetbarát áramtermelést. Körpanorámás mozi: megmutatjuk hogyan készülnek a 360 fokos filmek. A mindent látó mozikon már mi magunk választhatjuk ki, milyen szemszögből szeretnénk nézni a jeleneteket.
Tovább
A Szilícium-völgyben különösen kiemelt figyelmet fordítanak a globális megoldásokat jelentő találmányokra. A Magellán stábja utánajárt, melyek azok a területek, amelyek segítségével nem csak a Földet ˝menthetjük meg˝, hanem milliókat is lehet szerezni velük.
Tovább
A szteroidok fogyasztásának súlyos következményei lehetnek, esetenként halálhoz is vezethetnek. A Magellán testépítőket kérdezett a tömegnövelő szerekkel kapcsolatban, valamint Zacher Gábor toxikológus is beszélt a szteroidok okozta veszélyekről.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség