MAGELLÁN
Fejős Éva nem bánta meg, hogy ennyit várt az anyasággal

Az egyetemi tanulmányok, karrier építés és saját magunk előtérbe helyezése miatt kitolódik az első gyermek születésének az ideje. Fitt negyven feletti és harminc alatti kismamák meséltek tapasztalataikról. Fejős Éva 49 évesen szülte első gyermekét, amit egyáltalán nem bánt meg. Réka 28 évesen már második gyermekét várja, tanult külföldön, bulizott a barátaival, szerinte nincs olyan, amiről lemaradt volna a gyermekvállalás miatt.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: család   magellán   magellán_riport

2017. május 20. 19:01Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS