MAGELLÁN
Ezek a találmányok fogják meghatározni a jövőnket

Az Edison pályázat célja olyan energetikai kreatív innovációk felkutatása és felkarolása volt, amelyek „képesek beragyogni a jövőt”, vagyis jelentős társadalmi és gazdasági hatást kelthetnek. A pályázatra startupok jelentkezését várták, melyek közül a Magellán most bemutat néhányat: van itt olyan vállalat, amely 360 fokban állítható fűtőberendezést fejlesztett ki, de olyan is, amely igazán hiánypótló: az energiatárolás problémájával foglalkozó cég a gravitációt hívná segítségül.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. május 13. 18:58Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS