MAGELLÁN
Meghökkentő: az Antarktiszra készül a világot hajóstoppal bejáró fiatal nő

Wynne-Hughes Veronika számára nem ismeretlenek az extrém körülmények, ő volt ugyanis az a fiatal nő, aki nemrég hajóstoppal járta körbe a világot. A pszichológusnő most az Antarktisz meghódítását tervezi, egészen annak partjaitól a sarkpontig, mindezt gyalog, emberi erővel húzott szánnal. Veronika nemsokára az Északi sarkkörre utazik felkészülni, ám előtte betekintést engedett itthoni tréningjére a Magellán stábjának.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. május 13. 18:57Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS