MAGELLÁN
˝Eldobható divat˝: ruhaszemét helyett tudatos fogyasztás

Csak Amerikában 14 millió tonna ruhaszemét keletkezik, ami azért van, mert eldobhatóvá válik a divat. Az egyik magyar öko divatmárka megalapítója, elhasznált férfiingekből készít gyönyörű női ruhákat. A kreativitás sokat segíthet a tudatos gondolkodáson, ha divatról van szó. A Magellán csapata bebizonyította, számtalan olyan módszer van, amivel régi ruhadarabjainkat feldobhatjuk.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: divat   magellán   magellán_riport

2017. május 13. 18:56Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS