MAGELLÁN
Az első szétválasztott magyar sziámi ikerpár minden percét együtt tölti

A Magellán meglátogatta az első sikeresen szétválasztott sziámi ikerpárt Magyarországon. Izabella és Melinda tizenkilenc évvel ezelőtt született Kisberegen, és bár a műtét nagy fejtörést okozott a családnak és az orvosoknak, a család végül emellett döntött. Bár Izabella testileg és szellemileg is elmaradt egészséges testvérétől, Melinda szinte minden percét vele tölti, az ikrek között lévő kapocs az ő esetükben még erősebb.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. április 15. 19:00Kapcsolódó anyagok
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS