MAGELLÁN
Így vethetsz véget a hisztinek!

Mik a hiszti legfontosabb kiváltó okai? Mit tehet ellene a szülő? Tóth-Bognár Borbála pszichológus elárulta, hogy ez a gyerekek fejlődésének fontos része, amelynek során rájönnek, hogy nem mindig történik minden úgy, ahogy azt szeretnék. Azt is elárulta, a dackorszak miért jelentkezik egyszerre a szobatisztaságra szokás időszakával, és hogyan érdemes kezelni az ilyen szituációkat.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. április 15. 19:02Kapcsolódó anyagok
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS