MAGELLÁN
Kukkants be a Cirque du Soleil kulisszái mögé!

A világ egyik legismertebb artistatársulata a Cirque du Soleil. A Magellánnal most te is benézhetsz a Varekai című show kulisszái mögé: megismerheted a varrodát, ahol átlagosan 50 órát töltenek egy-egy kosztüm kézzel való elkészítésével, a mosodát, amely a turnékon folyamatosan a csapattal utazik, és azt éttermet is, ami az artisták megfelelő táplálkozásáért felel.

Váczi Gergely a felvételen kipróbált egy veszélyes ugrást is, sőt, elkészítette a saját sminkjét, valamint felpróbált egy jelmezt, hogy igazi varázslénnyé válhasson.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. március 25. 19:01Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség