MAGELLÁN
Akik magyar ízekkel hódítják meg Balit

Egy magyar család egy nyaralás során szeretett bele Baliba. Miután hazaérkeztek felszámolták az itteni életüket, és éttermet nyitottak a trópusokon. A helyiek és a turisták is rajongnak a magyar kosztért, a marhapörkölt mindenki kedvence.

A család számára a legnagyobb kihívást a magyarnál sokkal lassabb életritmus felvétele jelentette, de három év alatt teljesen hozzászoktak.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. március 18. 19:02Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS