MŰSORAINK
Különleges mentőalakulat

A Gallagher fivérek fizikai kiképzésre készülnek a Freshwater-parton, ám ezt megzavarja egy bajba jutott sárkány-szörfös, akit egy tengerparti ház tetejére sodor a szél. A bajba jutott szörfös hölgy szemet vet Jordan-re, aminek Heidi cseppet sem örül. 
Tovább
A mentőcsapat, Heidi vezetésével, egy asszonyt ment ki egy a fák közé futott autóból. Az asszony a fiát keresi, aki egy napja hegyet mászni indult. A helyszín és a család neve régi rossz emlékeket ébreszt Vince-ben. Tíz évvel azelőtt, éppen ezen a környéken nem találta meg az asszony férjét. 
Tovább
Dean a szabadnapját Zoe fiával, Noah-val töltené, ha nem kellene elhoznia Lachie-t a rendőrségről. A mentőalakulatot a Modern Művészetek Múzeumába riasztják, ahol egy dolgozó egy drága műalkotás áldozata? Dean elviszi Lachie-t a mentés helyszínére, de amikor látja, hogy szükség van a segítségére, ő is beáll. 
Tovább
Heidi és Jordan nehéz helyzetbe kerül, amikor egy viharvadász mentésére indulnak. A borzalmas vihar lecsap egy lakókocsitelepre is. Dean és Lara megkezdik a mentést. Vince és Lachie is úton van feléjük, de az időjárás miatt minden egység elveszíti egymással a kapcsolatot…
Tovább
Heidit és Larát hazafelé menet egy motoros banda arra kényszeríti, hogy segítsenek egy balesetnél, ahol motoros társaik is megsérültek. A sérültek közt van egy ismert bankrabló is. 
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség