Összes videó
A szexi légtáncosnak az volt a feladata, hogy elhitesse gyanútlan „áldozataival”, hogy két hónapos pilótatapasztalattal sétarepülésre viszi őket. A biztonság kedvéért felszállás előtt körbe állva imádkoztak, és egy Jimmy nótát is elénekeltek.
Tovább

A Sipos testvérek humorban nem ismernek határt. Ezúttal Larion Zoét állították be a hentespultba, aki táncra is perdült a vásárlókkal. A csinos modell egyébként vegetáriánus. Érdemes belenézni az adásba! Tarts velünk a Humor+-on, engedd át magad a féktelen szórakozásnak!
Tovább

A Kapsz egy fülest! műsorvezetői egészen sajátosan értelmezték a pizzarendelést. L.L. Junior egy pillanat alatt változott át jógaguruból break-táncossá. De mit szólt ehhez a pizzafutár? Nézz bele a műsorba és tarts velünk a Humor+ -on!
Tovább

A Kapsz egy fülest! műsorvezetői ezúttal sem kímélték a celebeket. Hódi Pamelát egyenesen a ringbe küldték, ahol kemény pankrátorok fogadták. Ám Pamelát nem olyan fából faragták, aki csak úgy berezel egy ilyen helyzettől. Nézz bele a műsorba és tarts velünk a Humor+ -on!
Tovább

A Kapsz egy fülest! műsorvezetői - Sipos Peti és Tamás - egyetlen percre sem engedték, hogy Sanyiban a chi-energia úgy áramoljon, ahogy egy igazi jógaórán kellene. Nézz bele a műsorba és tarts velünk a Humor+ -on!
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS