MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3116. epizód - 1. rész
Gabi nem akarja újrakezdeni a kapcsolatát Szlávikkal. Enikőnek sikerül megnyernie a kórháziakat és felvételt nyer a HR-es pozícióra. Bori korábban hazaérkezik a vártnál, és szembesül Szabi döntésével. 
Jóban Rosszban - 3116. epizód - 2. rész
Szabi elmondja Borinak, hogy nem akarja feladni a jelenlegi életét. Konrád megígéri Milánnak, hogy nem fogja bántani Tündét.
Jóban Rosszban - 3115. epizód - 1. rész
Maróti Dávid felkeresi Milánékat, de Konrádéknak nem sikerül elkapni a testvéreket. Felcsillan a remény, hogy Szlávik és Gabi végre kibékül, de Gabi ismét tudatosítja Szlávikban, hogy nem a pasija. Müller aggódik a barátjáért. 
Jóban Rosszban - 3115. epizód - 2. rész
Enikő jelentkezik a kórházi HR-es állásra. Adél őszintén elbeszélget Szabival és ezzel segít döntést hozni a fiúnak.
Jóban Rosszban - 3114. epizód - 1. rész
Roland felfüggeszti a terjeszkedést, Konrádék megbizonyosodnak róla, hogy hazudik. Konrád megígéri Milánnak, hogy utánanéz Marótiéknak. Bogdányiné segítségével Bandi és Böbe végre kibékül. 

Jóban Rosszban - 3114. epizód - 2. rész
Meli machinációja sikeresnek látszik, Zseni kezdi pótolhatónak érezni Orsit. Meliék elviszik a pályázatukat Kellernek. Milán elárulja Roland tervét Tündének.
Jóban Rosszban - 3113. epizód - 1. rész
Roland maximális diszkréciót kér Marótiéktól. Milán megtudja, hogy Roland titokban találkozott a bérgyilkosokkal. Melinek megtetszik Deka ötlete, és sajátjaként adja elő Zseninek. 
Jóban Rosszban - 3113. epizód - 2. rész
Böbe és Bandi összevesztek. Károly bácsi próbálkozása, hogy kiengesztelje Böbét, visszafelé sül el. Bandi elszánt, hogy megbékítse a nejét.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség