MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3162. epizód - 1. rész
Milán a fejébe veszi, hogy megöli Rolandot, de Barbarát találja otthon. Milán épp fegyvert fog a lányra, amikor Roland hazaér. Raulék Roland visszatérését akarják. 
Jóban Rosszban - 3162. epizód - 2. rész
Roland visszaveszi a hatalmat Konrádtól. A Bodolai család újra össze akarja hozni Szabit és Borit. Böbéék döbbenten észlelik, amint Bori megérkezik Kardoshoz vizsgálatra.
Jóban Rosszban - 3161. epizód - 1. rész
Roland elhatározza, hogy visszaveszi a hatalmat. Konrád közli Alizzal, hogy Roland leállította az átadást. Szlávik figyelmezteti Milánt, Konrád pedig elmondja neki az igazat az anyja haláláról. 
Jóban Rosszban - 3161. epizód - 2. rész
Orsi kérdőre vonja Borit, Böbe pedig egyre kevésbé tudja tartani magát Szabi előtt és elárulja Orsinak, hogy Bori lefeküdt a mentorral.
Jóban Rosszban - 3160. epizód - 1. rész
Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. 

Jóban Rosszban - 3160. epizód - 2. rész
Roland felhívja Konrádot és megkéri, hogy találkozzanak a kórházban. Konrád figyelmezteti Alizt, aki felkészül a támadásra. Szabi nehezen dolgozza fel Bori hűtlenségét.
Jóban Rosszban - 3159. epizód - 1. rész
Müllerék nem sokat érnek el Tündénél, de az ügyvédjével üzenni tudnak Milánnak. Barbara nem tud már megbízni Rolandban és úgy tűnik, a kisbabájukkal is baj van. 
Jóban Rosszban - 3159. epizód - 2. rész
Kardos a vizsgálat során nem hallja a baba szívhangját. Böbe tud Bori titkáról, a lány valóban megcsalta Szabit a mentorával San Diego-ban. Garai újra állományba veszi Gabit.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS