MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3337. epizód - 3. rész
Marci szerelmet vall Orsinak, akit ezzel csak még jobban kiborít. A központ megpróbálja újra tárgyalni az ügyésszel a Rolanddal kötött alkut. Viktor rossz híreket közöl Kardossal és Dórával.
Jóban Rosszban - 3336. epizód - 1. rész
Adél nagy örömére feloldják a védelmét és mehet az előkészítőre. Böbe megsajnálta Marcit és újra össze akarja boronálni Orsival. Viktor megsürgeti Kardos vizsgálatát. Müller szerint Lívia szándékosan engedte el Rolandot, hogy segítsen neki elkapni Bogdánt.
Jóban Rosszban - 3336. epizód - 2. rész
Garai és Lívia megkezdik Bogdán kihallgatását. Minél több bizonyítékot akarnak ellene gyűjteni. Böbe elmeséli Verának, hogy Marci még mindig Orsi után kajtat és szerinte Marci sokkal jobban illik a lányához.
Jóban Rosszban - 3336. epizód - 3. rész
Orsi beront Böbéhez és azonnal tudni akarja mit titkolnak előle Marciról. Kardos végre átesik a biopszián, de nagyon tart az eredménytől. Orsi kezd elbizonytalanodni, hogy vajon jó döntést hozott-e Biggel és Marcival kapcsolatban. Bogdánék ellen összeáll a bizonyíték, de Müller Rolandot is le akarja ültetni.
Jóban Rosszban - 3335. epizód - 1. rész
Müllerék nem örülnek, hogy csak az alvezéreket sikerült elcsípniük. Orsi és Big beköltöznek Szabiékhoz az albérletbe. Bogdán bosszút akar állni Rolandon.

Jóban Rosszban - 3335. epizód - 2. rész
Orsi elmeséli Szabiéknak, hogy hogyan jött újra össze Biggel. Lívia bocsánatot kér Ottótól. Orsi és Big beköltözik Szabiékhoz, miközben Marci üzenni próbál Orsinak.
Jóban Rosszban - 3335. epizód - 3. rész
Roland és Konrád ártalmatlanítja Bogdánt és Rudast, így a banda felszámolva. Roland arról győzködi Barbarát, hogy újra vele akar lenni, Szlávik és Müller pedig megérkeznek Rolandért és Bogdánért. Dóra elbizonytalanodik a japán úttal kapcsolatban.
Jóban Rosszban - 3334. epizód - 1. rész
Roland tart Bogdán bosszújától. Milánék hazaérnek, és értesülnek róla, hogy Tündét milyen veszély fenyegeti. Lívia és Roland a gyűlés helyszínére mennek.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS