MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3200. epizód - 1. rész
Barbara megszökik a kórházból, továbbra is nagyon labilis az idegállapota. Személyesen keresi fel a Rédeyt. Barbara elveszíti az önuralmát és megüti a férfit.
Jóban Rosszban - 3200. epizód - 2. rész
Tünde tart Rozsdás bosszújától, amiért Aliz lelőtte az unokaöccsét. Aliz védelmet kínál Tündének. Marci megpróbálja rávenni Bandit, hogy újra randizzon Böbével.
Jóban Rosszban - 3199. epizód - 1. rész
Bandi elmeséli Gyöngyinek és Károly bácsinak, hogy neki is borzalmas ajánlatot tettek. Péterék próbálnak forrásokat találni, de Bandit és Gyöngyit nem tudják megmenteni. 
Jóban Rosszban - 3199. epizód - 2. rész
Aliz első bevetésén egy díler meglépne az áruval és a pénzzel, de Aliz még időben közbelép. Milán megígéri Tündének, hogy nem szól bele a bizniszébe.
Jóban Rosszban - 3198. epizód - 1. rész
Alex kemény kézzel belekezd a megszorításokba. Aliz máris nézeteltérésbe keveredik Tünde embereivel. Böbe békülne, de egy félreértés miatt újra beállnak a frontvonalak Böbe és Bandi közt. 

Jóban Rosszban - 3198. epizód - 2. rész
Barbara zaklatottan magyarázza Bettinek, hogy a kiborulása totális katasztrófát okozott. Alex bércsökkentése megalázó feltételeket teremt a dolgozóknak.
Jóban Rosszban - 3197. epizód - 1. rész
Alex általános bércsökkentést akar kikényszeríteni a kórházban. Pétert aggasztja Barbara állapota, és hogy Alex megszorításokra készül. Tünde felveszi Alizt a segédjének és megegyeznek, hogy ez a kettejük titka marad. 
Jóban Rosszban - 3197. epizód - 2. rész
Böbe terve félresikerül, Bandi nem békül, és még Gyöngyi is megharagszik rá. Milán úgy dönt, hogy Tündéhez költözik.
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS