MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3339. epizód - 1. rész
Péter megtudja, hogy Rolandot el fogják engedni. Viktor elvégzi az újabb vizsgálatot Zolin. Eközben Dóra elmondja Péternek, hogy Zoli rákos és lemondták a japán utat. Szeretné, ha Péter visszavenné őket.
Jóban Rosszban - 3339. epizód - 2. rész
Deka Melit hibáztatja, hogy Orsi és Big szakítottak. Ottó összepakolja a cuccait. Szlávik meg akarja győzni, hogy maradjon. Zseni felajánlja Barbarának, hogy odaköltözik hozzá és vigyáz rá, amíg nem rendeződnek a dolgok Rolanddal.
Jóban Rosszban - 3339. epizód - 3. rész
Müller szakít Líviával. Péter szeretné Kardost és Dórát újra leszerződtetni, amit Alex mindenképp meg akar akadályozni. Közli Péterrel, hogy visszaveszi őket, de épp fizetésemelést tervezett és mindenkinek elmondja majd, hogy miattuk nem kaphatják meg.
Jóban Rosszban - 3338. epizód - 1. rész
Zolit és Dórát is megviseli az új helyzet. Big vacsorára hivatalos Bodolaiékhoz. Orsi elmondja Böbééknek, hogy elküldte Marcit. Lívia és Ottó a jövőjüket tervezgetik.
Jóban Rosszban - 3338. epizód - 2. rész
Az ügyész elutasítja Líviáék kérelmét. Müller beadja a felmondását. Viktor meglátogatja Zolit és Dórát, hogy megbeszéljék a további lépéseket.

Jóban Rosszban - 3338. epizód - 3. rész
Müller terve nem sikerül, Rolandot elengedik és egyből Barbarához megy. Kardos is belátja végre, hogy mégsem kéne felmondaniuk, de úgy tűnik, késő, Péternél épp ott van a két nyertes jelölt, Miklós és Emőke. Big minden igyekezete ellenére Orsi végül szakít vele. Nem szeretné, ha a fiú feladná érte az álmait.
Jóban Rosszban - 3337. epizód - 1. rész
Konrádék elmesélik Milánéknak, hogy mi történt velük. Orsi áthívja Marcit, hogy beszéljen vele. Müller bizonyítékot keres Roland ellen, de nem talál semmi használhatót. Böbe szerint Orsi megbánta, hogy Biget választotta Marci helyett.
Jóban Rosszban - 3337. epizód - 2. rész
Barbara elmondja Bettynek, hogy Roland alkut kötött a rendőrséggel. Orsi meg akarja tudni, hogy mi állt abban a levélben, amit Marci írt. Müller Lívia segítségét kéri, hogy Rolandot távol tarthassa Csillagkúttól.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS