MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3304. epizód - 3. rész
Mónika úgy dönt, hogy elköltözik Pétertől, Barbaráék megpróbálják kideríteni, hogy mi történt és békíteni próbálják Pétert és Mónikát.
Jóban Rosszban - 3303. epizód - 1. rész
Péter már bánja, hogy megosztotta Mónikával a titkát. Betty szerint Barbara azért szervezte a Macsekba az ebédet, mert Zsenivel akart találkozni. Mónika felhívja a rendőrséget, hogy Ági és Alexék után érdeklődjön.
Jóban Rosszban - 3303. epizód - 2. rész
Mónika és Fanni összevesznek. Szlávik szerint Péter felelős döntést hozott. Böbe bocsánatot kér Orsitól és a stábtól.
Jóban Rosszban - 3303. epizód - 3. rész
Mónika képtelen elfogadni a kényszerhelyzetet, Péter ultimátumot ad neki, közli Mónikával, hogy ha nem képes őt támogatni, akkor költözzön el tőle. Meli óvja Zsenit Barbarától, szerinte Roland keze messzire elér. Betty megcsókolja Kellert.
Jóban Rosszban - 3302. epizód - 1. rész
Betty mosolyogva veszi tudomásul, hogy Zseni Barbarával töltötte az éjszakát. Mónika haragszik Péterre, szerinte Péternek mást is be kéne avatnia abba, amit megtudott. Meli szerint Zseni jobban tenné, ha kerülné Barbarát. Barbaráék megkezdik a forgatást a kórházban.

Jóban Rosszban - 3302. epizód - 2. rész
Úgy tűnik, Szlávik visszatérésére még várni kell. A kórházi forgatás közben tovább szövődik a románc Keller és Betty között. Összegyűlt elegendő vér Száva Miklós műtétjéhez.
Jóban Rosszban - 3302. epizód - 3. rész
Ági úgy érzi, ellehetetlenül a helyzete a kórházban, ezért arra kéri Alexet és Enikőt, hogy rúgják ki őt. Mónika nem akarja elvállalni a műszakot Ágival.
Jóban Rosszban - 3301. epizód - 1. rész
Ági bocsánatot kér Törökéktől. A nehézdségek ellenére Barbaráék megkezdik a forgatást a Macsekban. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS