MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3120. epizód - 1. rész
Roland visszahívja Fidót, hogy segítsen rendet tenni a szervezetben. Marótiék tudni akarják, hogy ki és mit tud róluk. Milán elhagyná Melit Tündéért, de egyelőre várniuk kell. 
Jóban Rosszban - 3120. epizód - 2. rész
Kardos fogadása kiderül, Enikő közli, hogy ő senkivel nem jön össze a kórházból. Meli előkapja Szabiékat, amiért lejáratták Zseni előtt. Zseni úgy dönt, hogy megtartja Orsit
Jóban Rosszban - 3119. epizód - 1. rész
Miközben a rendőrök lehallgatnak, Konrád és Aliz megtalálják a poloskát. Konrád meggyőződik róla, hogy nem Roland hallgatta le. Roland egyértelművé teszi, hogy kész beáldozni Konrádot, hogy mentse magát. 
Jóban Rosszban - 3119. epizód - 2. rész
Szabiék beégetik Melit Zseni előtt, és ezzel megmentik Orsi állását. Szilárd biztosítja a kollégákat, hogy szemmel tartja Enikőt.
Jóban Rosszban - 3118. epizód - 1. rész
A rendőrök előveszik Mariann ügyét és lehallgatják, amint Konrádék szintén szóba hozzák a halálát. Úgy fest Konrádék megtalálják a poloskát. 

Jóban Rosszban - 3118. epizód - 2. rész
Szabi megtudja, hogy Meli csalt a pályázati tervvel és Deka ötletével akarja kifúrni Orsit. Péter szerződést köt Enikővel, így ő lett a Klinika új HR-se. Enikő első terve rögtön ellenérzést kelt a kollégákban.
Jóban Rosszban - 3117. epizód - 1. rész
Müllerék végre tényleg érdekes dolgokat tudnak meg Fehérékről a poloska segítségével. Szabiék döbbenten szembesülnek azzal, hogy Meli ki akarja csinálni Orsit. Kardos fogadást szervez arra, hogy Viktor összejön Enikővel. 
Jóban Rosszban - 3117. epizód - 2. rész
Szabi nem fogadja el az ösztöndíjat. Adél parázik az érettségi miatt, Milánnak elege lesz Meli hisztijéből és szakítani akar.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség