MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3102. epizód - 1. rész
Orsi számon kéri Biget és Adélt, majd Zsenivel egymást vigasztalják szerelmi bánatukban, ami egy spontán házibuliba torkollik. Roland nem őszinte Barbarával és ezt Konrádékkal is megosztja. 
Jóban Rosszban - 3102. epizód - 2. rész
Szlávik szeretne utánanézni Konrádék késő esti kimaradásának. Mivel a rendőrök akciója nem kap támogatást a központtól, Garai személyesen segít a nyomozásban.
Jóban Rosszban - 3101. epizód - 1. rész
Milán csapdába esik, de Konrádék résen vannak. Milánnak sikerül egyezségre bírnia Tündét. Roland megígéri Barbarának, hogy kiszáll, de továbbra is csak hitegeti a feleségét. 
Jóban Rosszban - 3101. epizód - 2. rész
Fanni végleg visszautasítja Zsenit. Orsi fel akar mondani Big kedvéért, de mikor a Macsekba ér meglátja, amint Big épp rámozdul Adélra. Meli kedvéért Deka lett az új pultos.
Jóban Rosszban - 3100. epizód - 1. rész
Az első kiszemelt banda nem működik együtt, Konrádék felkészülnek a megtorlásra. Barbara újra megkéri Rolandot, hogy szálljon ki, mert gyereket szeretne. Zseni kirúgja Biget. 

Jóban Rosszban - 3100. epizód - 2. rész
Meli elégedett, hogy a terve úgy fest, révbe ér. Big szakít Orsival. Szlávik elköltözik Gabiéktól, és elhatározza, hogy leleplezi végre a maffiát.
Jóban Rosszban - 3099. epizód - 1. rész
Konrádék készen állnak a terjeszkedésre. Meli csapdájából megint Orsi jön ki győztesen, de Meli nem adja fel a bosszút és ki akarja rúgatni Biget. Szlávik kiszúrja, amikor Betty érkezik Konrádhoz. 
Jóban Rosszban - 3099. epizód - 2. rész
Adél és Károly bácsi megtudják, hogy Szlávik saját albérletbe költözik. Adél úgy hiszi, hogy ezzel elszállt az esély Gabi és Szlávik békülésére.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség