MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3342. epizód - 2. rész
Vali rosszul lesz Böbe kezelését követően, a kórházban köt ki. Betti szerint Rolandnak kell a kórház.
Jóban Rosszban - 3342. epizód - 3. rész
Betty szerint Rolnad az apja boldogsága árán szerezheti vissza Barbarát. Timi szakít Szilárddal.
Jóban Rosszban - 3341. epizód - 1. rész
Bandi felveti Böbének, hogy a kisboltba felvehetnének egy részmunkaidős eladót. Müller visszavonja a felmondását. Gyöngyi nem tudja leplezni a szomorúságát Zoli előtt.
Jóban Rosszban - 3341. epizód - 2. rész
Bori kész segíteni Böbének a kisboltban. Kardosék elmondják a kollégáknak, hogy Dórát visszavették dolgozni a kórházba. Úgy tűnik, Eszes gyilkossági ügye megoldódik.
Jóban Rosszban - 3341. epizód - 3. rész
Tímea és Szilárd viszonya válságba kerül. Szilárd egyedül hagyja egy betege apját az irodájában. Böbe tesz egy rossz megjegyzést Vali férjére, aki ezen vérig sértődik. Konrád és Müller szövetkeznek Roland lekapcsolására. Eszes közli Müllerrel, hogy tudja, mire készülnek és ő is a részese akar lenni.

Jóban Rosszban - 3340. epizód - 1. rész
Müller még mindig dacos, Szlávik megpróbálja jobb belátásra bírni. Péter közli Alexszel és Enikővel, hogy bízik a kollégák lojalitásában és ragaszkodik Kardosékhoz. Enikő felveti, hogy csak Dórát vegyék vissza. Eszes saját gyilkossági ügyet kap.
Jóban Rosszban - 3340. epizód - 2. rész
Péter elmondja Dórának, hogy őt visszaveszik, de Zolit nem. Szilárd beront Alexhez és beolvas neki Zoli miatt. Böbe kuncsaftja visszamegy a Macsekba, hogy mégis beszélgessenek.
Jóban Rosszban - 3340. epizód - 3. rész
Böbe sikerrel kezdi első új kuncsaftja segítését. Konrád megtudja Eszestől, hogy Müller felmondott. Kardos jó híreket kap a betegségével kapcsolatban. Konrád elmegy Müllerhez és felajánlja neki a segítségét.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS