MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3307. epizód - 1. rész
Szilárd tanácsára Zoli beszél Dórával. Konrád bizonyítékot szerez arra, hogy valóban Deme Jánosé a holttest. Barbara és Betty elviszi Bakosnak megmutatni az imázsfilmet.
Jóban Rosszban - 3307. epizód - 2. rész
Zoli elmondja Dórának, hogy egy japán egyetemre is elküldte a jelentkezésüket. Bakos visszadobja az imidzsfilmet. Terike visszatér, és „hálából” megmérgezi az orvosokat.
Jóban Rosszban - 3307. epizód - 3. rész
Müllerék rájönnek, hogy Alizék többet tudnak Deméről, mint amit Konrád elárult. Több térfigyelő kamera képén látható Rudas, Tünde és Aliz. Böbe megmenti Barbaráékat. Mónika szól Verának a mérgezéses tünetekről, Gyöngyi rájön, hogy a palacsinta lehet az oka.
Jóban Rosszban - 3306. epizód - 1. rész
Viktor átvállalja Terike kezelését Dórától. Úgy tűnik, Viktor könnyen leszereli a problémás beteget. A rendőrök egy ismeretlen holttestet találnak. Konrád szerint segítséget kellene kérniük a rendőrségtől az új banda miatt, de Aliz hallani sem akar erről.
Jóban Rosszban - 3306. epizód - 2. rész
Betty kikéri Péter véleményét Kellerről. Péternek vannak fenntartásai Kellerrel kapcsolatban. Konrád felismeri a holttestet és úgy gondolja, hogy Deme megölésével nekik akartak üzenni. Konrád minél előbb ki akarja deríteni, hogy kivel állnak szemben.

Jóban Rosszban - 3306. epizód - 3. rész
Konrád azonosítja Deme holttestét, akit Müllerék már rég halottnak hittek. Kardos attól tart, hogy Dóra csalódik benne, Dóra pedig kiakad, hogy Kardos nem bízik benne. Péter áldását adja Keller és Betty kapcsolatára. Ági rájön, hogy Péter és Mónika miatta szakítottak.
Jóban Rosszban - 3305. epizód - 1. rész
Zsenit bántja, hogy Barbara lemondta a randevút. Meli továbbra is le akarja beszélni Zsenit Barbaráról. Gyöngyi elmondja Kellernek, hogy Mónika és Péter szakítottak és Betty ezért tölti az estéjét az apjával.
Jóban Rosszban - 3305. epizód - 2. rész
Terike gyilkosnak nevezi Ágit. Péter észreveszi, hogy Zseninek bejön Barbara. Úgy tűnik, új szervezet tette be a lábát Csillagkútra. Konrád és Aliz kifigyelik őket.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS