MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3146. epizód - 1. rész
Tünde a megbeszéltek szerint vall Marótiékról. Tünde nem hajlandó a vádalkura, ezért Mülleréknek újból Meli segítségét kell kérniük. Konrádnak immár nem elég Roland halála, azt akarja, hogy a maffia buktassa meg.
Jóban Rosszban - 3146. epizód - 2. rész
Orsi szerint Milán nem hagyhatja, hogy Meli érzelmileg zsarolja. Bogdányinénak meggyűlik a baja egy házasulandó párral.
Jóban Rosszban - 3145. epizód - 1. rész
A rendőrök vádalkut ajánlanak Tündének. Meli érzelmileg zsarolja Milánt, a fiú magát hibáztatja történtek miatt. Károly egyik kívánsága máris teljesül.
Jóban Rosszban - 3145. epizód - 2. rész
Bogdányiné be akarja bizonyítani Adélnak, hogy igenis van értelme az életnek. Konrád nem alkuszik Rolanddal. Aliz szerint nyilvánosságra kell hozniuk a Roland bűnösségét bizonyító videót.
Jóban Rosszban - 3144. epizód - 1. rész
Zádor Tünde nyomára vezeti a rendőröket. Tündét letartóztatják. Orsi elmondja Melinek, hogy miről beszélt Milánnal. Meli öngyilkossági kísérletet színlel, de a magánakciója veszélyes fordulatot vesz. 

Jóban Rosszban - 3144. epizód - 2. rész
Adél kívánságlistát ír Bandival és Károlyékkal. Adél megígéri Károly bácsinak, hogy segít megvalósítani az egyik vágyát.
Jóban Rosszban - 3143. epizód - 1. rész
Konrád és Roland végre őszintén beszélnek egymással. Konrád szerint Roland nem fogja megúszni a felelősségre vonást. Meli Orsin keresztül próbálja manipulálni Milánt. 
Jóban Rosszban - 3143. epizód - 2. rész
Milán megosztja Orsival a magánéleti dilemmáját. Roland ajánlatot tesz Tündének, hogy mentse a saját bőrét. Szilárd útmutatására Adél elkezdi megkeresni a neki való hivatást.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség