MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3186. epizód - 1. rész
Dóra, Szilárd, Fanni és Gyöngyi közlik Péterrel, hogy ha Kardost nem veszik vissza a kórházba, ők sem dolgoznak ott többé. Két pártra szakadnak a kórháziak, Kardos támogatói nem hátrálnak meg. 
Jóban Rosszban - 3186. epizód - 2. rész
Müller lekapcsolja Búzást. Adél meglepetés bulija remekül sikerül. Adél a komolyan kacérkodni kezd a rendőri hivatással. Misiék sem tudják megbékíteni Böbét.
Jóban Rosszban - 3185. epizód - 1. rész
Búzás feleségét beviszik a rendőrségre, Müller visszamegy átkutatni a házukat. Müller és Eszes épp nekilátnak a házkutatásnak, amikor Búzás hazaér. 
Jóban Rosszban - 3185. epizód - 2. rész
Enikő beindítja Péter megpuccsolását, Viktor szerepe is napvilágra kerül. Böbe összeveszik Bandival, majd Gyöngyivel is összekap. Bandi komolyan aggódni kezd a feleségéért.
Jóban Rosszban - 3184. epizód - 1. rész
Enikő Viktorból csinálna új igazgatót és ebben Patrícia is támogatja. Viktor először árulásnak minősíti Enikő tervét. A csalók rablássorozatba kezdenek és Károly bácsi is áldozatul esik. 

Jóban Rosszban - 3184. epizód - 2. rész
A csalók Adélt is kirabolják, majd meglépnek. Amikor Gabi és Szlávik hazaérnek kiderül, hogy Adél megszerezte Búzás telefonját. Meli őrjöng a Csillagszem cikke miatt.
Jóban Rosszban - 3183. epizód - 1. rész
Úgy tűnik, Meli lesz a kórház igazgatója. Róbert Kellernek adja a gazdasági igazgatói posztot. A Csillagszem lejárató cikkel támadja Faragót. Adél azt hiszi, elfelejtették a 18. szülinapját. 
Jóban Rosszban - 3183. epizód - 2. rész
Gabiék gyanút fognak Búzással kapcsolatban és egyre biztosabbak benne, hogy Búzás Csilla falaz a férjének. Böbe úgy érzi, összeesküdött ellene a családja.
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS