MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3190. epizód - 1. rész
Melinek csalódnia kell, az apja nem őt szánja igazgatónak, hanem a bátyját. A csalók kitartóak, de úgy tűnik, Búzást mégis sikerül megtörni. Gyöngyi ráveszi Böbét, hogy hívja fel Bandit, de nem éri el és még jobban megsértődik. 
Jóban Rosszban - 3190. epizód - 2. rész
Tünde bejelenti Milánnak, hogy folytatja a drogterjesztést. Barbara beszámol Péteréknek a terápia hatásáról.
Jóban Rosszban - 3189. epizód - 1. rész
Péter megegyezik Faragóval, és megosztja a jó hírt a kollégákkal. A klinika megmenekült. Adél segítségével elfogják Búzás feleségét. Gabi elismeri Adélnak, hogy nagyszerű munkát végzett. 
Jóban Rosszban - 3189. epizód - 2. rész
Milán hazahozza az előzetesből szabadult Tündét, de úgy tűnik, nem jó ötlet az összeköltözés. Az albérlet Bandival együtt már kissé zsúfoltnak bizonyul.
Jóban Rosszban - 3188. epizód - 1. rész
Faragó egyezséget ajánl Péternek. Adél titokban nyomoz tovább Búzás felesége után, Marci segít neki, megfigyeli Csillát. Bandi szaván fogja Böbét és Szabiékhoz költözik. 

Jóban Rosszban - 3188. epizód - 2. rész
Gyöngyi és Vera összekap, Péter próbálja kibékíteni őket. Tündét kiengedik az előzetesből és Milánékhoz költözik. Gabi és Szlávik Búzás Csilla cégei után kutakodnak.
Jóban Rosszban - 3187. epizód - 1. rész
Péter nem híve a sajtóhadjáratnak, de Betti és Mónika szerint csak ez segíthet, és úgy tűnik, nem is volt hiábavaló, Faragó kénytelen átgondolni a stratégiáját. Gabiék nem haladnak a nyomozással, Búzás és felesége kemény diónak bizonyul. 
Jóban Rosszban - 3187. epizód - 2. rész
Böbe aggódik Bandiért, de amikor Bandi előkerül, még jobban összevesznek. Szilárd és Patrícia összevesznek.
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS