MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3106. epizód - 1. rész
Konrádék sikeres megállapodást kötnek a csempészekkel. Tünde marasztalná Milánt. Müller és Szlávik úgy vélik, hogy Roland mozgatja a szálakat. 
Jóban Rosszban - 3106. epizód - 2. rész
Gabi továbbra sem engedi közel magához Szlávikot, de Szlávik nem adja fel. Bigtől elbúcsúznak a barátai, mielőtt a fiú végleg elhagyja Csillagkutat. Az utolsó éjszakáját Orsival tölti.
Jóban Rosszban - 3105. epizód - 1. rész
Konrádék megkezdik az újabb tárgyalást, ami most sem ígérkezik könnyűnek. Ennek ellenére ketten mennek Alizzal. A rendőrségi nyomozás során tovább szorul a hurok a Fehér-klán nyaka körül. 
Jóban Rosszban - 3105. epizód - 2. rész
Szlávik lefotózza Konrádot és Tündét, de Garai további bizonyítékot akar. Big és Orsi kibékül, de Big továbbra is új életet akar kezdeni. Big szakít Orsival.
Jóban Rosszban - 3104. epizód - 1. rész
Konrádék Tündével szervezkednek, aki felbukkan Milán lakásán. Konrád ráveszi Rolandot, hogy csak a tárgyalások végeztével likvidálják Tündét. A rendőrök újabb közvetett bizonyítékot találnak Konrád ellen. 

Jóban Rosszban - 3104. epizód - 2. rész
Szabi kideríti, történt-e valami Orsi és Zseni közt. Big külföldre akar menni. A barátai aggódni kezdenek érte és nem szeretnék, ha elmenne.
Jóban Rosszban - 3103. epizód - 1. rész
Roland elégedetlen Milánék megoldásával, és Tünde likvidálására ad utasítást. Szlávikék abban bíznak, hogy nyomra bukkantak Konrád ellen. 
Jóban Rosszban - 3103. epizód - 2. rész
A másnaposan ébredező Orsi lelkét Milán ápolgatja, Big pedig Adélt faggatja az előző estéről. Big kiengesztelné Orsit, de ezúttal ő válik féltékennyé Zseni láttán. Barbara a babaprojekten ügyködik.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség