MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3345. epizód 3. rész

Roland ügyvédje közleményt ad ki arról, hogy ügyfele továbbra is igényt tart tulajdonára a Csillagvirág Klinikában. Alexnek döntenie kell, hogy átadja az irányítást vagy harcol ellene. Adél betegsége súlyosabb mint gondolták, az élete is veszélybe került.

Jóban Rosszban - 3344. epizód 1. rész
Barbara dühöng, amiért úgy fest, Roland visszakapja a kórházat. Eszébe jut, hogy szövetkeznie kellene Alex-szel, hogy megakadályozza Roland tervét.
Jóban Rosszban - 3344. epizód 2. rész
 Alexhez is eljut a hír, hogy Roland visszaszerezheti a kórházat. Édesapjával arra jutnak, hogy ezt meg kell akadályozni és harcolnak ellene. 
Jóban Rosszban - 3344. epizód 3. rész
Adél állapota rosszabbodik, édesanyja pedig nagyon aggódik érte. Alexhez váratlanul beállít Barbi, aki felajánlja neki segítségét, hogy megtarthassa a kórházat. 
Jóban Rosszban - 3343. epizód - 1. rész

Sokkoló hírek Csillagkúton. Betti aggódik, hogy Roland nem nyugszik és édespajukkal fogja testvérét megzsarolni. Félelme beigazolódni látszik, hiszen Roland visszakaphatja a kórházat, erről azonban csak a rendőrség tudhat. Mindeközben Alex terve sikerülhet, mert végre lehetősége van kirúgni Szilárdot.


Jóban Rosszban - 3343. epizód - 2. rész
Szilárdot a gazdasági irodába kéretik és Alex végre számonkéri, végül pedig ki is rúgja. Péter felháborodik, de nem tud sajnos mit tenni ellene. Böbe rájön, hogy Vali férje titokban gyógyszerezi feleségét. Amikor ezt elárulja a nőnek, teljesen kiakad és elküldi a jóindulatú Böbét. 
Jóban Rosszban - 3343. epizód - 3. rész

Vali hazudott az orvosnak és azt állította, hogy valójában Ő nem akar gyermeket és ezért szed fogamzásgátlót, melyről férje nem is tud. Böbe nem érti, miért csinálja ezt a nő. A rendőrség továbbra is titokban tartja, hogy Roland visszatér, de megjelent egy cikk, melyben fényderül arra, hogy akár a kórházat is visszaszerezheti.

Jóban Rosszban - 3342. epizód - 1. rész
Pongráczék aggódni kezdenek a kórház sorsát és Roland szándékait illetően. Dóra gyereket szeretne Kardostól, aki viszont nem érzi magát késznek erre. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS