MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3310. epizód - 2. rész
Zseni szerint Meli állhat a fenyegető hívás mögött. Szlávik külön akcióra készül Konráddal. Konrád eltöpreng azon, hogy Szlávik beépülhetne az alvilágba, mint bukott rendőr.
Jóban Rosszban - 3310. epizód - 3. rész
Zseni újabb fenyegetést kap, és ezúttal már a rendőrséghez fordul. Müllerék házkutatást tartanának, de a gengszterek az éjjel kipucolták a helyet. Mónika súlyos hibát követ el, Ági pedig rajtakapja.
Jóban Rosszban - 3309. epizód - 1. rész
Konrád alkudozik Rudasékkal, hogy megmentse Alizt és magát. Konrádék megmenekülnek, de az új gengsztereken nem sikerül fogást találni. Dóra azonnal felmondana a japán egyetem ajánlatára, de Zoli még át akarja gondolni a dolgot.
Jóban Rosszban - 3309. epizód - 2. rész
Gabi rendőri védelmet ajánl Konrádéknak. Péter aggódik a megmérgezett orvosaiért. Zseni beszámol Barbarának a fenyegetésről. Barbara szerint Roland már nem foglalkozik azzal, hogy ő mit csinál.
Jóban Rosszban - 3309. epizód - 3. rész
Barbara beszélni akar Konráddal a fenyegetés miatt. Péter és Mónika elbúcsúznak egymástól. Müllerék kihallgatják Rudasékat, akik megfenyegetik őket.

Jóban Rosszban - 3308. epizód - 1. rész
A rendőrök kihallgatják Terikét. Barbaráék ünnepelnek és köszönetet mondanak Böbének, hogy elfogadtatta Bakossal az imázsfilmet. Gabi elmegy Konrádékhoz, hogy Deme után érdeklődjön.
Jóban Rosszban - 3308. epizód - 2. rész
Betty Pétert vigasztalja, Keller pedig Verával és Gyöngyivel megy ünnepelni a Macsekba. A néni Ágira fogja a mérgezést, de Müllerék végül sarokba szorítják.
Jóban Rosszban - 3308. epizód - 3. rész
Konrádot és Alizt csapdába csalja az új szervezet. A lábadozó Dóra és Kardos végre megkapja a választ a japán egyetemtől. Zseni épp meglépni készül Barbarával, amikor fenyegető telefonhívást kap. Melinek igaza lett, valaki nem nézi jó szemmel, hogy Zseni Barbarára nyomul.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS