MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3315. epizód - 3. rész
Big és Böbe egymást hergelik, amiért Meli megússza a számonkérést, szerintük ő a felelős a levelekért. Alex megpróbálja Péter ellen fordítani a helyzetet, de Keller megvédi Pétert. Konrád visszautasítja Bogdánt, vállalva a következményeket. Aliz mindenben támogatja a férjét.
Jóban Rosszban - 3314. epizód - 1. rész
Jenő nem hajlandó lelőni Turit. Müllerék nem akadnak Szlávik nyomára. Péter megtudja, hogy Kardosék nem az első ösztöndíjat nyerték el.
Jóban Rosszban - 3314. epizód - 2. rész
Barbara és Zseni összevesznek Roland miatt. Barbara elmondja Bettynek, hogy Melinél találtak egy levelet Zseninek címezve. Úgy tűnik, hogy nem sikerül meggyorsítani a kórházi ellenőrzést.
Jóban Rosszban - 3314. epizód - 3. rész
Szlávik nem működik együtt az új maffiával, mégis elengedik. Keller elintézi, hogy reggelre kinyithasson a kórház, de Alex is értesül a trükkről egy e-mailből. Barbara Melinél puhatolózik, hogy ő próbálkozik-e Zsenivel, Zseni pedig úgy dönt, hogy nem parázik többet a fenyegetések miatt. A maffiafőnök meglátogatja Konrádot.
Jóban Rosszban - 3313. epizód - 1. rész
Úgy tűnik Jenőnek sikerül meggyőznie Rudast. Orsi elbizonytalanodik abban, hogy Meli áll a fenyegetések mögött. Keller elintézi, hogy a népegészségügyi vizsgálat minél hamarabb elkezdődjön.

Jóban Rosszban - 3313. epizód - 2. rész
Rudas próba elé akarja állítani Szlávikot. Orsi beavatja Barbarát Melivel kapcsolatban. Müllerék rajtaütésre készülnek, hogy kimentsék Szlávikot.
Jóban Rosszban - 3313. epizód - 3. rész
Rudas próba elé állítja Szlávikot. Kardosék végre bejelentik Péternek a szándékaikat az ösztöndíjjal kapcsolatban. Péter nem marasztalja Kardost és Dórát, megérti a döntésüket. Zsenit a gengszterfőnök követi az utcán.
Jóban Rosszban - 3312. epizód - 1. rész
Gabi arra ér haza, hogy Szlávikot elhurcolták. Megjelenik a lejárató cikk a klinikáról. Müller felkeresi Konrádot, hogy információhoz jusson Szlávikról. Dóra biztos benne, hogy Alexék állnak a cikk mögött.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS