MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3347. epizód 1. rész

Adél mérges édesanyjára, aki nem engedi neki, hogy részt vegyen a kísérleti kezelésen. Alex boldog, mert azzal, hogy a kórházban nincs sztrájk több esélye van a klinika megtartására. Vajon túl hamar örül ennek?

Jóban Rosszban - 3347. epizód 2. rész

Alexék félreértették Barbi szándékait, aki csak a saját javát akarta, de nem áll az ő oldalukon. Adél továbbra is mindent megtesz, hogy megkaphassa a kezelés, nem is beszél édesanyjával.

Jóban Rosszban - 3347. epizód 3. rész

Adél kezelésével kapcsolatban végre döntés születik. Milán munkát kap Vali férjétől, Barbi pedig egy ismertetlen telefonhívást. Roland visszatérhet az életébe? 

Jóban Rosszban - 3346. epizód 1. rész
Adél megijed, mert betegsége miatt lehet, hogy álma nem válhat valóra, nem lehet rendőr. Szervezete nem bírja a stresszt ezért újabb roham tör rá. Végül sikerül megnyugodni, hiszen a gyógyulása a legfontosabb. 
Jóban Rosszban - 3346. epizód 2. rész

Adél számára van remény, mert Franciaországban egy gyógyszeren dolgoznak, mellyel gyógyítható lenne a betegsége. Alexék válaszoltak Roland közleményére, továbbra is harcolnak a kórházért. 


Jóban Rosszban - 3346. epizód 3. rész

Barbi kitálal Patríciának Rolandról, aki végül úgy dönt, lefújja a sztrájkot. Adél édesanyja, Gabi nem szeretné, ha lányán kísérleteznénk. Milán pedig közelebb férkőzik Valihoz és nagyon megkedveli a nőt. 

Jóban Rosszban - 3345. epizód 1. rész

Adél stresszel a felmérő miatt, emiatt nem veszi elég komolyan betegségének tüneteit. Böbe továbbra sem tudja, hogyan tudnának segíteni Valinak, aki csak akkor menekülne meg férjétől, ha feljelentést tenne, mert amíg ezt nem teszi meg a rendőrség sem tud mit tenni.

Jóban Rosszban - 3345. epizód 2. rész
Adél az egyetemen rosszul lesz, azonnal beszállítják a kórházba. Édesanyja nagyon aggódik, mi lehet a lánya baja. A klinika dolgozói sztrájkba kezdenek Alex ellen, ez azonban a betegekre is hatással lehet. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS