MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3132. epizód - 1. rész
Fidó elmondja Barbarának, hogy mire készül Roland. Barbara vissza akarja tartani Rolandot, Konrád pedig azon van, hogy ezt megakadályozza. Barbara Bettynek önti ki a szívét, aki azonnal kitálal Konrádnak. 
Jóban Rosszban - 3132. epizód - 2. rész
Bandi nehezen szokik bele, hogy kettesben maradtak, aggódik, hogy mi lesz velük Böbe nélkül. Orsi viszont elemében van és megismerkedik Marcival.
Jóban Rosszban - 3131. epizód - 1. rész
Végül Szlávik és Gabi nyer, úgy fest Meli kibékül Milánnal, így Tündét futni hagyják. Fidó felveti Rolandnak, hogy elkíséri Marótiék találkozójára, de Roland lerázza és egyedül megy Marótiékhoz. 
Jóban Rosszban - 3131. epizód - 2. rész
Fidó aggódik Rolandért, és Barbarához fordul. Adél kicselezi Károlyt és lelép az érettségi elől, Bálint segítségével akar elszökni otthonról.
Jóban Rosszban - 3130. epizód - 1. rész
A barátok összefognak, és Szabi Borival és Böbével elindul San Diego felé. Szlávik Melit akarja beszervezni Milán ellen, Müllerék pedig Tündét, miközben Meli és Tünde összefut Milánnál. 

Jóban Rosszban - 3130. epizód - 2. rész
Roland leszámolásra készül, de Marótiék megnehezítik a dolgát. Roland elmagyarázza Barbarának, hogy miért is akarja likvidálni Marótiékat.
Jóban Rosszban - 3129. epizód - 1. rész
Szabinak San Diego-ba kell utaznia, hogy visszaszerezze az ösztöndíjat. Tünde személyesen vigyáz Milánra, Meli pedig meg akarja menteni tőle a fiút. Vera figyelmezteti Viktort, hogy vigyázzon Enikővel. 
Jóban Rosszban - 3129. epizód - 2. rész
A rendőrök úgy döntenek, hogy a nyomozáshoz felhasználják Tündét. A társaság távozik, Enikő még maradni akar Péteréknél, ami nem tetszik Verának.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség