MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3178. epizód - 1. rész
Melinek személyes ambíciói vannak a klinikát illetően. Orsi és Szabi rájönnek, hogy Böbének kisebbrendűségi komplexusa lehet, ezért cselhez folyamodnak, hogy megpuhítsák Böbét. 
Jóban Rosszban - 3178. epizód - 2. rész
Böbe rémülten látja, hogy Szabi művészete új irányt vett. Szilárd Rolandról kérdezgeti Barbarát. Barbara megtörik a terápián és Konrádnál talál vigasztalást.
Jóban Rosszban - 3177. epizód - 1. rész
Meli apja bejelentkezik a Csillagvirág Klinikáért a polgármesternél és Péternél is. Róbert közli Péterrel, hogy hajlandó megvenni a kórházat. 
Jóban Rosszban - 3177. epizód - 2. rész
Szabi azt szeretné, ha Orsi rávenné Böbét, hogy kérjen bocsánatot Boritól. Böbe hatására Szabi elbizonytalanodik Borival kapcsolatban. Barbara rászánja magát a terápiára Szilárdnál.
Jóban Rosszban - 3176. epizód - 1. rész
Bandi közli Böbével, hogy elvállal egy ingyen műszakot. A kórházban káosz alakul ki az újranyitással. Péter beszámol Szilárdnak Barbara állapotáról. 

Jóban Rosszban - 3176. epizód - 2. rész
Adél megfogadja, hogy bosszút áll a csalókon. Szabi úgy dönt, hogy csak a szívére hallgat, és visszaszerzi Borit. Milán támogató Borival, de vannak kétségei az újrakezdést illetően.
Jóban Rosszban - 3175. epizód - 1. rész
Konrád ízelítőt kap a polgári életből és bevallja Aliznak, hogy untatta a kollégák társasága. Meli már a kórház élére képzeli magát. Kardosék Dekát faggatják Meli apjáról. 
Jóban Rosszban - 3175. epizód - 2. rész
Szabi és Bori végre beszélnek egymással, és mindketten bizakodóan zárják a napot. Péterék vigasztalni próbálják Barbarát és nagyon aggasztja őket a lány állapota.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS