MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3270. epizód - 1. rész
 A rendőrség nyomozni kezd a folyóba fulladt férfi ügyében. Szlávik bemegy a kórházba, hogy Károly bácsi után érdeklődjön, mert aggódik érte. Dóra halogatja a Péterrel való beszélgetést.
Jóban Rosszban - 3270. epizód - 2. rész
Szlávik próbálja meggyőzni Károly bácsit, hogy menjen vissza a kórházba megvizsgáltatni a vállát. Gabiék Laci segítségével őrizetbe veszik Irma férjének lehetséges gyilkosát.
Jóban Rosszban - 3270. epizód - 3. rész
Károly bácsi állapota aggasztó, ezért további kivizsgálásokra küldik. Alex és Enikő fontos szerepet szánnak Áginak. Dóráék meggondolják magukat, és adnak egy esélyt Szláviknak, felkérik, hogy nyomozzon Alexék után.
Jóban Rosszban - 3269. epizód - 1. rész
Kardos és Dóra döntésre jutnak a jövőjüket illetően. Egy nő keresi a Barlangban a férjét, aki három napja eltűnt. Károly bácsi a kórházba megy rutinvizsgálatra.
Jóban Rosszban - 3269. epizód - 2. rész
Enikő átköltözik Alex irodájába. Szabiék összeállnak, hogy megoldják a segítséget kérő fiú gondját. Eszes beviszi magával Juhásznét az őrsre.

Jóban Rosszban - 3269. epizód - 3. rész
Szabi megbizonyosodik róla, hogy Bence leblokkol a lányoktól. Szlávik a rendőrségtől új ügyet kap, amely csakhamar tragikus fordulatot vesz. Kardos elmondja Viktornak, hogy Dórával külföldre akarnak menni.
Jóban Rosszban - 3268. epizód - 1. rész
Kardost bántja, hogy elmondta Gabinak, hogy megbízták Szlávikot az Enikőék utáni nyomozással. Gyöngyi ráveszi Ágit, hogy tartson velük a Macsekba.
Jóban Rosszban - 3268. epizód - 2. rész
Gabi elmondja Jenőnek, hogy tud a megbízásról. Szabi rájön, hogy vannak igazi levélírók, és egyikükön személyesen akar segíteni. Kardosék megnyerik az ösztöndíjat.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS