MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3317. epizód - 1. rész
Szlávik és Müller Rudas nyomába erednek. Kardosék hivatalosan is felmondanak, Viktor borúsan látja a jövőt nélkülük.
Jóban Rosszban - 3317. epizód - 2. rész
Alex látszólag visszavonulót fúj, de nem adja fel a Péter elleni harcot. Böbe akcióba kezd, hogy rávegye Melit a lelki beszélgetésre.
Jóban Rosszban - 3317. epizód - 3. rész
Big elmondja Böbének, hogy még mindig szerelmes Orsiba. Viktor szerint Kardosék távozásával Alex hatalma megerősödik. Rudas csőbe húzza Szlávikékat.
Jóban Rosszban - 3316. epizód - 1. rész
Orsi arra kéri Böbét, hogy ne avatkozzon bele Zseni és Meli dolgába.Konrádék önvédelemre rendezkednek be. Keller elmondja Péternek, hogy Alex kirúgással és feljelentéssel fenyegette meg.
Jóban Rosszban - 3316. epizód - 2. rész
Kardosék bejelentik a barátaiknak, hogy Japánba mennek. Meli megtudja, hogy Zseni és Barbara kibékültek. Böbe azt tervezi, hogy ír Zseninek egy fenyegető levelet.

Jóban Rosszban - 3316. epizód - 3. rész
Böbe elhatározza, hogy lelki tanácsadásban részesíti Melit, hátha kihúzza a lányból az igazat. Péter visszatámad, megfenyegeti Alexet, hogy bevonja az apját az ügyükbe. Müllerék terve nem jön be, csapos Lacit is megtalálja az új maffia.
Jóban Rosszban - 3315. epizód - 1. rész
Szlávik újra állományban van, az alvilágon keresztül nyomoznak tovább. Orsi elmondja Böbének, hogy Zsenit megfenyegették és Melinél találtak egy levelet. Úgy tűnik, Alexék terve elbukott.
Jóban Rosszban - 3315. epizód - 2. rész
Zseni nem akar a továbbiakban foglalkozni a fenyegetéssel. Garai be akarja vonni a központot a nyomozásba, Gabiéknak egy hetet ad, hogy találjanak valamit. Alex ráébred, hogy Keller Péter pártján áll.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS