MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3216. epizód - 1. rész
Péter kérdőre vonja Fannit Rita miatt. Alex a maradék hatalmát fitogtatva leváltja Fannit és Rita lesz az új főnővér.
Jóban Rosszban - 3216. epizód - 2. rész
Miután Müller és Gabi lenyomozták Murát, Garai engedélyt ad Szláviknak és Eszesnek, hogy hozzák be. A nyomozás épp megreked, amikor Rédey mégis bekapja a horgot és felhívja Andreát, hogy beszéljen az unokatestvérével. 
Jóban Rosszban - 3215. epizód - 1. rész
Andrea mégis segít a rendőrségnek. Eszes az unokatestvérének adja ki magát és követi Rédeyt. Deka szerint Meli ne fűzzön nagy reményt ahhoz, hogy az apja leváltja a bátyját. 
Jóban Rosszban - 3215. epizód - 2. rész
Péter megmenti Alexet abban a reményben, hogy a fiú innentől együttműködőbb lesz. Meli végre kivívja az apja elismerését. Rita panaszt tesz Alexnél a kollégáira.
Jóban Rosszban - 3214. epizód - 1. rész
Bandi és Gyöngyi visszatér a klinikára. Rita kitaszítottá válik. Az apja felelősségre vonja Alexet. Alex sorsa Péter kezében van. Szlávikék Eszest építenék be Rédey ellen, de Andrea fél az együttműködéstől.

Jóban Rosszban - 3214. epizód - 2. rész
Bandi és Böbe rájönnek Gyöngyi beszámolójából, hogy miért kereshette az igazgató. Bandi visszahívja Alexet és visszakapja a munkáját.
Jóban Rosszban - 3213. epizód - 1. rész
Andrea szerint a főnöke komoly bűncselekményre készül, de ez nem menti meg Barbarát. Péter kénytelen megegyezni Rédeyvel. Betty felfedi Andrea előtt, hogy lehallgatják őket. Gyöngyi a recepciót választja. 
Jóban Rosszban - 3213. epizód - 2. rész
Alex visszavenné Bandit is, de Böbe megakadályozza ezt a tudtán kívül. Böbe és Bandi érdeklődve kérdezgetik Tündét a múltjáról.
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS