MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3136. epizód - 1. rész
Maróti Dávid megtudja Konrádéktól, hogy a testvére meghalt. Konrád megszerzi tőle a bizonyítékot Roland ellen. Roland Fidóra bízza, hogy derítse ki, mindkét Maróti fiú meghalt-e. 
Jóban Rosszban - 3136. epizód - 2. rész
Fidó nem tud semmi biztosat mondani. Adél Dekánál húzta meg magát, de megkerül, és nagyon bánja, amit tett. Milán kibékül Tündével és újra kirúgja Melit.
Jóban Rosszban - 3135. epizód - 1. rész
Maróti János halott. Konrád titokban Dávid életéért küzd, miután bizonyíték ellenében megígérik Dávidnak, hogy megmentik az életét. Roland eljátssza Barbarának, hogy minden rendben, de gyanakszik Konrádra. 
Jóban Rosszban - 3135. epizód - 2. rész
Adél még mindig sehol, és jön az éjszaka. Milán lefekszik Melivel, Tünde pedig otthagyja őt ezért. Bandi megismerkedik Orsi új barátjával.
Jóban Rosszban - 3134. epizód - 1. rész
Roland beadja Barbarának, hogy Fidóék kinyírták Marótiékat, majd egyedül indul ellenük, ám Aliz és Konrád is résen vannak. Maróti Dávid megzsarolja Rolandot. 

Jóban Rosszban - 3134. epizód - 2. rész
Konrád és Aliz szemtanúja lesz, ahogy Roland lelövi Dávidot. Meli megpróbálja visszahódítani Milánt. Orsi kapcsolata jól alakul Marcival. Végre felcsillan a remény, hogy megtalálják Adélt.
Jóban Rosszban - 3133. epizód - 1. rész
Barbara kedvéért Roland eljátssza, hogy másra bízza Marótiék kiiktatását, de Konrádék is sejtik, hogy ez nem igaz. Garai az egyik Maróti után küldi Müllert és Szlávikot. 
Jóban Rosszban - 3133. epizód - 2. rész
Adél nem ment el az érettségire, le akar lépni otthonról. Bálint nem támogatja Adélt a szökésben, de a lány nem adja föl a tervét. Károly magát okolja Adél eltűnése miatt.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség