MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3350. epizód 2. rész

Vali nem tudja mit tegyen Böbével, Milán pedig elárulja közeli barátainak, családjának, hogy segíteni szeretett volna a nőnek. Barátnője viszont másképp gondolja? Barbi Konrádhoz fordul segítségért Rolanddal kapcsolatban, kiderül, hogy neki is felajánlott egy lehetőséget a rendőrség.

Jóban Rosszban - 3350. epizód 3. rész

Alíznak jó ötlete támad, hogy hogyan derítsék ki, hogy mi kell Rolandban, Barbi vagy a kórház. Tünde segítene szeretne Milánnak, hogy Vali biztonságba kerüljön. Dóra pedig még mindig mérges Zolira, akitől gyermeket szeretne.

Jóban Rosszban - 3349. epizód 1. rész

Péter végre visszatér, Barbi pedig szeretné meggyőzni, hogy ne engedje, hogy Roland visszaszerezze a klinikát. Valival ismét erőszakoskodik férje, nagyon megijed tőle. Dóra pedig izgul Zoli műtéte miatt, de közben Ő is rosszul érzi magát, még mindig aggódik a babaprojekt miatt.

Jóban Rosszban - 3349. epizód 2. rész
Pétert mindenki faggatja, hogy vajon mi lesz a klinika sorsa. Dóra továbbra is szeretne kisbabát, amit meg kell szerelmével beszélni, de közeleg Zoli műtéte. 
Jóban Rosszban - 3349. epizód 3. rész

Böbének segít Milán, azonban váratlan vendég toppan be a kisboltba. Fehér Roland jogi képviselője pedig meglátogatja Pétert, hogy egyeztessenek a klinika sorsáról. 


Jóban Rosszban - 3348. epizód 1. rész

Adél izgatottan várja a labor eredményeit, hamarosan kiderül, hogyan reagál a szervezete a kezelésre. Milán észreveszi, hogy Vali egyre jobban fél férjétől, elkezd kérdezősködni. Vajon jól teszi? 

Jóban Rosszban - 3348. epizód 2. rész

A klinika páciensei egyre jobban izgulnak, hogy vajon igazak-e a hírek Fehér Roland visszatéréséről. Barbi és családja pedig féltik a lányt. Adélnál eddig nem jelentkeztek a negatív mellékhatások, de még mindig várnak az eredményekre.

Jóban Rosszban - 3348. epizód 3. rész

Barbi a rendőséghez fordul segítségért Roland fenyegetőzése miatt, ahol érdekes javaslattal állnak elő, hogy rács mögé zárhassák a bűnözőt. Közben megérkeznek Adél leletei és az orvosok nem számítottak ilyen hamar ilyen eredményekre. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS