MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3140. epizód - 1. rész
Barbara terhes, Roland pedig épp megelőző csapásra készül Konrád ellen, így nem tudja elmondani neki az örömhírt. Bandiék Böbe receptje alapján készítik a másnapi levest, de Misi közbelép. 
Jóban Rosszban - 3140. epizód - 2. rész
Gabi még egy esélyt kér Garaitól arra, hogy Melit felbőszíthesse. Konrád és Aliz meghagyják Milánt abban a hitében, hogy Roland szándékai jók voltak.
Jóban Rosszban - 3139. epizód - 1. rész
Roland tudja, hogy nem bízhat meg Konrádban és számít rá, hogy a nagybátyja hátba támadja őt. Garaiék szembesülnek vele, hogy nem a bérgyilkos Maróti Dávidot kapták el. 
Jóban Rosszban - 3139. epizód - 2. rész
Marci leleményességének köszönhetően Zseni és Orsi megmenekül egy rossz üzlettől. Adél az élet nagy kérdéseire keresi a választ és közben Gabi is válaszokat talál.
Jóban Rosszban - 3138. epizód - 1. rész
Konrád megesketi Rolandot, hogy nem ő ölette meg Mariannt. Aliz azt hazudja Fidónak, hogy elásták Dávid holttestét. Fidóék ásni kezdenek az erdőben, hogy megtalálják. 

Jóban Rosszban - 3138. epizód - 2. rész
A rendőrök azt hiszik, Maróti Dávid nyomára bukkantak. Garai felveti, hogy a központ lezárhatja a nyomozást. Orsi Marcival megy a borozóba, ahol közel kerülnek egymáshoz.
Jóban Rosszban - 3137. epizód - 1. rész
Konrád és Aliz felkeresik Rolandot. Fidó nem találta meg Maróti Dávid holttestét. Konrád nyíltan kérdőre vonja Rolandot. 
Jóban Rosszban - 3137. epizód - 2. rész
Zseninek Orsi segítségére van szüksége sürgősen, de a lány nem tud szabadulni a kisboltból, végül Gyöngyi kisegíti őt. Szilárd hatására Adél megbékélni látszik az anyjával és bocsánatot kér Szláviktól is.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség