MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3220. epizód - 1. rész
A rendőrök csapdába csalják az emberrablókat, és Rédeyt is lekapcsolják. Péter elfogadja Alex alkuját, de rossz érzései vannak a döntést illetően. Alex fizetésemeléssel akarja meghálálni Viktor, Vera és Patrícia hűségét. 
Jóban Rosszban - 3220. epizód - 2. rész
Meli és Tünde újra találkoznak. Tünde és Milán kitalálnak egy kamu múltat Tünde számára és ehhez egy kamu honlapot is készítenek.
Jóban Rosszban - 3219. epizód - 1. rész
Szilárd azt tanácsolja, hogy beszéljék meg a helyzetet, de képtelen megbékíteni a társaságot. Péter megpróbálja megvédeni Fannit, de Alex nem adja ingyen a jóindulatát. 
Jóban Rosszban - 3219. epizód - 2. rész
A konkurens feleségének elrablása nehéz helyzetbe hozza Rédeyt, Andrea azt tanácsolja, forduljon a rendőrséghez. Böbe tudni akarja, mit titkol Tünde a múltjával kapcsolatban.
Jóban Rosszban - 3218. epizód - 1. rész
Annamari elmondja Fanniéknak, hogy Rita épp Alexszel van. Garai először lefújja az akciót, de Müllerék meggyőzik Zsófiát, hogy nem lesz igazi veszélyben. Miközben Eszesék Rédey átverésére készülnek, valakik elrabolják Domján feleségét. 

Jóban Rosszban - 3218. epizód - 2. rész
Fanninál elszakad a cérna, és felpofozza Patríciát. Vera nem akar Ritán gúnyolódni, de Dórával összevesznek.
Jóban Rosszban - 3217. epizód - 1. rész
Rédey rábeszéli Andreát, hogy szóljon az unokatestvérének. Eszes beépített emberként készül Rédey lebuktatására. Mónika elmondja Péternek, hogy Alex leváltotta Fannit Ritára. Ez tovább mélyíti a kórházi ellenségeskedést. 
Jóban Rosszban - 3217. epizód - 2. rész
Alex arra buzdítja Ritát, hogy éljen a hatalom adta lehetőségekkel, aki ezt meg is teszi. Fanni fel akar mondani.
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS