MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3182. epizód - 1. rész
A kórház szolidaritást vállal Kardosért, de Enikő bogarat ültet Viktor fülébe. Enikő szerint Viktor számára új kapuk nyílhatnak meg, ha összebarátkozik az új vezetőséggel.
Jóban Rosszban - 3182. epizód - 2. rész
Gabinak gyanús Búzás Csilla sztorija, de Müllerék nem tudnak érdemi információhoz jutni tőle. Szabi nem vár többé Böbe beleegyezésére és kibékül Borival.
Jóban Rosszban - 3181. epizód 1. rész
Kardos elbocsátása egységes szolidaritást vált ki a kórházban. Viktor és Dóra felmondásra buzdítja Verát is. A rendőrök új nyomra bukkannak, a csalók utáni nyomozás közelebb hozza egymáshoz Szlávikot és Gabit. 
Jóban Rosszban - 3181. epizód 2. rész
Barbarát kemény önismereti munka elé állítja Szilárd terápiája. Adél beismeri, hogy az anyja jogosan féltette a csalóktól.
Jóban Rosszban - 3180. epizód - 1. rész
Viktorék úgy döntenek, felveszik a harcot az új tulajdonosjelölttel. Barbara szerint Péteréknek halasztást kellene kérniük a kórház értékesítésében. 

Jóban Rosszban - 3180. epizód 2. rész
Böbe megérti a fekete képet, így Szabiék terve visszafelé sül el. Gabi felhívja Szlávikot, hogy átmenne hozzá, mert Adél rátalált a csalókra, de a csalók meglépnek a csapdájukból.
Jóban Rosszban - 3179. epizód - 1. rész
Róbert nekiáll, hogy sajátos eszközökkel tegyen rendet a kórház dolgozói közt. Péter tart az új tulajdonostól. Róbert információkat kér és kap is Melitől a kórháziakról. 
Jóban Rosszban - 3179. epizód - 2. rész
Bandi megtudja, hogy Böbének köszönhető a fekete kép. Misi lecsapna Szabi fekete festményére, de Szabi nem adja el a képet. Adélnak ötlete támad a csalók felderítésére.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS