MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3272. epizód - 2. rész
Enikőék felvázolják a tervüket Áginak. Adél és Jenő Károly bácsi után mennek a kórházba, hogy ne kelljen egyedül várakoznia. Szabi felkeresi Szilárdot Bence miatt. Szlávik Alex és Enikő társaságában látja Ágit.
Jóban Rosszban - 3272. epizód - 3. rész
A boncolás váratlan fordulatot hoz a meghalt férfi ügyében. Bence meghallja Meli lesajnáló véleményét róla, de épp ez sarkallja cselekvésre. Kiderül, hogy Károlynak agyműtétre van szüksége, Ági pedig akcióba kezd, hogy Alexék terve működésbe léphessen. Ági Viktort ajánlja Károly bácsiéknak az idegsebészeti beavatkozáshoz.
Jóban Rosszban - 3271. epizód - 1. rész
Szlávik megkezdi a nyomozását Enikőék után. Eszes szerint hiba volt, hogy elengedték Borost. Gabi rábeszéli Müllert, hogy keresse fel Konrádot.
Jóban Rosszban - 3271. epizód - 2. rész
Orsi számon kéri Szabit, amiért a srác Adéllal akarta összehozni Bencét. Károly bácsi nagyon aggódik a vizsgálati eredmények miatt. Eszes összebalhézik Borossal a Barlangban, majd Müller beviszi őket az őrsre.
Jóban Rosszban - 3271. epizód - 3. rész
Eszes provokálja a brigádvezetőt, akitől így új információhoz jut a rendőrség Irma férjével kapcsolatban. Dr. Csanádi és Müller megállapodnak, de felmerül Rátonyi Béla neve. Bence átlendül a holtponton, de a helyzet csak még súlyosabbá válik. Bori megtudja, hogy Bence szerelmes lett belé.

Jóban Rosszban - 3270. epizód - 1. rész
 A rendőrség nyomozni kezd a folyóba fulladt férfi ügyében. Szlávik bemegy a kórházba, hogy Károly bácsi után érdeklődjön, mert aggódik érte. Dóra halogatja a Péterrel való beszélgetést.
Jóban Rosszban - 3270. epizód - 2. rész
Szlávik próbálja meggyőzni Károly bácsit, hogy menjen vissza a kórházba megvizsgáltatni a vállát. Gabiék Laci segítségével őrizetbe veszik Irma férjének lehetséges gyilkosát.
Jóban Rosszban - 3270. epizód - 3. rész
Károly bácsi állapota aggasztó, ezért további kivizsgálásokra küldik. Alex és Enikő fontos szerepet szánnak Áginak. Dóráék meggondolják magukat, és adnak egy esélyt Szláviknak, felkérik, hogy nyomozzon Alexék után.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS