MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3356. epizód 3. rész

Patrícia kiosztja Kardost, aki nehezen viseli, hogy elvesztette hangját. Dóra elmondja neki, hogy apa lesz, de vajon hogyan reagál a hírre? Fehér Roland ügyvédje hajlandó átadni a rendőrségnek ügyfele telefonbeszélgetéseit, ha ezzel tisztázhatja nevét Betti ügyében.

Jóban Rosszban - 3355. epizód 1. rész

Kardos műtéte során szövődmények léptek fel, Dóra összeomlik pedig vigyáznia kell magára. Péter és Barbara az utcákat járva keresik Bettit, akit napok óta nem láttak és a rendőrség is nyomoz ez eltűnése ügyében.

Jóban Rosszban - 3355. epizód 2. rész

Keller mégis ártatlan? A rendőrség továbbra is nyomoz Betti eltűnésében, a kórházban azonban terjed a pletyka, hogy vajon mi történhetett Pongrácz Péter lányával. 

Jóban Rosszban - 3355. epizód 3. rész

Tünde elhagyja Milán és Valival megismerkedik a kávézóban. Vajon bosszút forral? Alíz szerint megvan rá az esély. 

Jóban Rosszban - 3354. epizód 1. rész

Bettit a rendőrség keresi és az első számú gyanúsított Keller, akivel pár napja veszekedtek. Dóra Viktort hibáztatja, amiért komplikációk merültek fel Kardosnál. 


Jóban Rosszban - 3354. epizód 2. rész

Adél szerint Milánnak el kellene mondania Tündének, hogy csókolózott Valival, de nem jelentett neki semmit. Vajon mit reagál rá a lány? Dóra kezd megnyugodni, bízik benne, hogy hamarosan felépül Kardos.

Jóban Rosszban - 3354. epizód 3. rész

Kardos műtéte rosszul sikerül, Dóra és Viktor megijednek. A rendőség kihallgatja Kellert és őt gyanúsítják, hogy Rolanddal összejátszva bántották Bettit. Vajon igazuk van vagy Keller is áldozat?

Jóban Rosszban - 3353. epizód 1. rész

Vali bosszút akar állni férjén, ezért csókolja majd Milánt, aki teljesen kiakad, hogy a feleség továbbra is hazudik magának. Dóra izgul Kardos műtéte miatt, mert nem érkezik hír felőle. Amíg Pongrácz Péter a műtőben van, Roland édesapjával kitalálja, hogy mi legyen a tervük.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS