MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3125. epizód - 1. rész
Orsi és Bori arra jutnak, hogy segíteniük kell Szabinak leküzdeni a depresszióját. Bori megtalálja a meglőtt Szabit. Barbara összerakja, hogy Roland Milánt akarta megöletni. 
Jóban Rosszban - 3125. epizód - 2. rész
Konrád személyesen megy Rolandhoz, hogy leszámoljon vele. Konrád ki akarja szedni az igazságot Rolandból. Szabi túléli a merényletet, de az állapota válságosra fordul.
Jóban Rosszban - 3124. epizód - 1. rész
Szabi továbbra sem hajlandó beismerni, hogy megbánta az ösztöndíj elszalasztását. A Maróti-fivérek Milán kivégzésére indulnak. Milán elutazik Tündével, Szabi viszont hazaér, miközben a bérgyilkosok a lakásban vannak.
Jóban Rosszban - 3124. epizód - 2. rész
Gabi és Adél összevesznek. Gabi úgy érzi kudarcot vallott, és elmegy otthonról, végül Szláviknál köt ki. Szabit lelövik.
Jóban Rosszban - 3123. epizód - 1. rész
Konrádék lecsapnának a Maróti fivérekre, ám Roland gyanút fog. Bandiékat aggasztani kezdi Szabi állapota. Garai közli Gabival és Szlávikkal, hogy nem veheti vissza Gabit, de folytathatja az akciót a Macsekban. 

Jóban Rosszban - 3123. epizód - 2. rész
Gabi panaszáradata bizalmat ébreszt Meliben. Aliz közli Konráddal, hogy Tünde segítségével leszervezhetik a találkozót Marótiékkal.
Jóban Rosszban - 3122. epizód - 1. rész
Konrádék tervezgetik a találkozót a Maróti-fivérekkel, de nem bízhatnak Fidóban. Gabi felkelti Meli érdeklődését, ám az akciója máris becsődölni látszik, miután kiderül, hogy Milán szakított a lánnyal. 
Jóban Rosszban - 3122. epizód - 2. rész
Szabit frusztrálja az egyetem, a partnere miatt nem halad a vizsgamunkájával. Bandi megtudja a hazaérkező Orsitól, hogy Big álláspontja változatlan.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség