MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3165. epizód - 1. rész
Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. 
Jóban Rosszban - 3165. epizód - 2. rész
Roland felhívja Konrádot és megkéri, hogy találkozzanak a kórházban. Konrád figyelmezteti Alizt, aki felkészül a támadásra. Szabi nehezen dolgozza fel Bori hűtlenségét.
Jóban Rosszban - 3164. epizód - 1. rész
Rolandék új tervet szőnek Konrád ellen. Milán felveszi a kapcsolatot Tündével. A rendőrök Zádort vetik be Roland ellen, aki bepoloskázva érkezik a találkozóra. 
Jóban Rosszban - 3164. epizód - 2. rész
Müllerék döbbenten konstatálják, hogy Zádort elvesztették. Bandiék próbálják megakadályozni, hogy Bori elmondja az igazságot, de a lány bevallja Szabinak, hogy megcsalta.
Jóban Rosszban - 3163. epizód - 1. rész
Barbara megmenekül, Roland közli Milánnal, hogy kizárólag Konráddal van dolga. Tünde úgy dönt, segít a rendőröknek lebuktatni a maffiát. Dr. Bárány átadja Tünde üzenetét Milánnak. 

Jóban Rosszban - 3163. epizód - 2. rész
Barbara végleg szakít Rolanddal. Böbéék azt találgatják, hogy Bori terhes-e. Bandi nekiszegezi a lánynak a kérdést. Bori ekkor eldönti, hogy elmondja Szabinak az igazságot.
Jóban Rosszban - 3162. epizód - 1. rész
Milán a fejébe veszi, hogy megöli Rolandot, de Barbarát találja otthon. Milán épp fegyvert fog a lányra, amikor Roland hazaér. Raulék Roland visszatérését akarják. 
Jóban Rosszban - 3162. epizód - 2. rész
Roland visszaveszi a hatalmat Konrádtól. A Bodolai család újra össze akarja hozni Szabit és Borit. Böbéék döbbenten észlelik, amint Bori megérkezik Kardoshoz vizsgálatra.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség