MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

jóban Rosszban - 3323. epizód - 3. rész
Konrádék csapdába csalnák Rudasékat, de Rolandnak titkos segítője van. Lívia találkozik Rolanddal. A rendőrök áldásukat adják Konrád tervére. Rudas jelenti Bogdánnak és Rolandnak, hogy a rendőrök találkoztak Konráddal. Alex visszakozni kényszerül és vereséget szenved Péterrel szemben. Péter elmondja a feltételeit Alexnek és Enikőnek.
Jóban Rosszban - 3322. epizód - 1. rész
A rendőrség késve érkezik a Macsekhoz, Zseni életéről ismét Roland dönt. Úgy tűnik, hogy Péter terve befuccsolt. Zseni hiába bizonygatja Turiéknak, hogy nem szólt a rendőröknek, nem hisznek neki.
Jóban Rosszban - 3322. epizód - 2. rész
Orsi magát hibáztatja, hogy nem tudta visszatartani Zsenit. Müllerék megtalálják Zsenit. Patrícia fel akar mondani, de Szilárd szerint inkább fel kellene lázadniuk Alex ellen.
Jóban Rosszban - 3322. epizód - 3. rész
A válsághelyzet újra igazi csapattá varázsolja a klinika dolgozóit. Az orvosok és Fanni felmondanak. A rendőrségi nyomozásban felvetődik az egykori fehér-klán szerepe. Barbara nem szívesen látná újra otthon a férjét így tervet sző. Megpróbálja előcsalni Rolandot.
Jóban Rosszban - 3321. epizód - 1. rész
Meliék értesítik Szlávikot, mert nem tudják elérni Zsenit. Kardos úgy érzi, hogy képtelen elhagyni a kórházat addig, amíg nem javul a helyzet. Úgy tűnik, Alexék megtalálták Pongrácz utódját.

Jóban Rosszban - 3321. epizód - 2. rész
Ottó és Lívia lebuknak Gabi előtt. Adélt hajtja a tettvágy, és egyre nehezebben viseli a bezártságot. Dr. Nyilas elfogadja Alexék feltételeit.
Jóban Rosszban - 3321. epizód - 3. rész
Az új orvosigazgató-jelölt katasztrofális főnöknek ígérkezik. Miközben a rendőrség a Macsek védelméről egyeztet, Rudas ismét felbukkan Zseninél. Szerencsére Orsi gyorsan kapcsol és miközben Turi kifelé csalja Zsenit, felhívja Szlávikékat, akik azonnal akcióba lépnek.
Jóban Rosszban - 3320. epizód - 1. rész
Rudas félmillió forintot követel Zsenitől. Vera nem vállalja az igazgatói posztot, amivel nagyon meglepi Alexéket. Lívia átveszi a Bogdánék elleni nyomozás irányítását. Müller és Lívia közt még mindig tart a szenvedély.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS