MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3206. epizód - 1. rész
Alex összeszűri a levet Ritával. Meli ellentámadásra készül a bátyja ellen, felvázolja a tervét Dekának. Konrád megmenti Milánékat, de ez Tünde bűnöző karrierjének végét jelenti. 
Jóban Rosszban - 3206. epizód - 2. rész
Konrád alkuja szerint Tündének át kell adnia a bizniszét Rozsdásnak, az életükért cserébe. Orsi a legrosszabbra számít, de Zseni gesztusa mindent jóra fordít.
Jóban Rosszban - 3205. epizód - 1. rész
Úgy tűnik, Rozsdás visszautasítja Konrád ajánlatát, Tündééket megtámadják, Aliz megsebesül. Szlávik bevonja Bettit a magánnyomozásába Rédey ellen. Orsi maga alatt van és még Marci is rossz hírrel hívja föl.
Jóban Rosszban - 3205. epizód - 2. rész
Gyöngyi kártyát vet Orsinak, ami semmi jót nem ígér. Alex randizik Rita nővérrel és lebuknak Fanni és Annamari előtt. Meli bosszút forral.
Jóban Rosszban - 3204. epizód - 1. rész
Miközben Tündéék a támadásra készülnek, Konrád külön tárgyal Rozsdással, hogy megmentse a lányokat. Tünde hiába próbál érvelni, Aliz árulónak tartja Milánt. Alex magánakciói egyre több kollégának szúrnak szemet. 

Jóban Rosszban - 3204. epizód - 2. rész
Gyöngyi és Orsi közös munkája nem sok jót ígér. Úgy tűnik, a kórháziak fizetésemelést kapnak, de aztán Alex visszavonja a döntését.
Jóban Rosszban - 3203. epizód - 1. rész
Tündéék felkészültek a támadásra. Milán a biztonság kedvéért egy alibi melóval külföldre menekíti Borit és Szabit. Fanni aggódik Rita kinevezése miatt. 
Jóban Rosszban - 3203. epizód - 2. rész
Gyöngyi hamar munkát talál a Macsekban, de nem szívesen válik Orsi beosztottjává. Szlávik elmondja Müllernek és Gabinak, hogy utána fog nézni Rédeynek. Bandi és Böbe közt szent a béke.
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS