MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2018.10.08. hétfő
Konrád megérti, hogy Aliz gyilkosság áldozata lett. Milán egyetért Orsival, Szabi teljesen a viselkedése miatt el fogja veszíteni Borit. Szabi lelkesen alkot, és úgy érzi, Borival is rendeződni fog a viszonya. Barbara, Zseni és Tünde jelenlétében, Szlávik és Eszes közlik Konráddal, hogy minden bizonnyal Alizt ölték meg a hídon.

2018.10.09. kedd
Konrád elszánt, hogy bosszút álljon Rolandon. Elmondja Barbarának és Milánnak, hogy Aliz volt Roland korábbi merénylője, és ha bizonyossá válik, hogy Roland ezért állt bosszút, akkor biztosan végez vele. Úgy tűnik, Roland és Bervicz is sikeresen védi magát a rendőrség előtt. Gyöngyi munkába áll, Bori nem békül Szabival.

2018.10.10. szerda
Konrád és Gabi egyszerre vetik fel Tünde érintettségét Aliz meggyilkolásában. Tünde belegyezik, hogy Konráddal tartson, de az érkező Gabi és Müller elviszik kihallgatásra. Szabi engesztelő beszélgetést szorgalmaz Borival. Fanni szeretné, ha Roland tartana egy rövid tájékoztatást a kollégáknak. Roland visszaadná a kórházi részesedését Barbarának.

2018.10.11. csütörtök
ünde szabadon távozhat. Milán elmegy érte, de Konrád még figyelmezteti, hogy legyen észnél. Zseni nem száll ki az akcióból. Konrádék kiszedik Berviczből az igazságot, erről Roland is értesül. Konrádék még az éjszaka folyamán bosszút akarnak állni Rolandon. Bodolaiéknál helyreáll a családi nyugalom. Szabi és Bori közt is végre szent a béke.

2018.10.12. péntek
Konrád leszámolni készül Rolanddal, de ismét Roland győzedelmeskedik, ezúttal végelegesen. Miután Konrád nem fogadja el az alkut, Roland végez vele. Agyhártyagyulladásos beteg bukkan föl a kórházban és Dóra is veszélyben lehet. Szabi értelmezi a vizsgafestményét Borinak, majd úgy döntenek, hogy otthon maradnak, és inkább kettesben töltik az estét.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS