MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2017.09.18. hétfő
Melinek csalódnia kell, az apja nem őt szánja igazgatónak, hanem a bátyját. A csalók kitartóak, de úgy tűnik, Búzást mégis sikerül megtörni. Gyöngyi ráveszi Böbét, hogy hívja fel Bandit, de nem éri el és még jobban megsértődik. Tünde bejelenti Milánnak, hogy folytatja a drogterjesztést. Barbara beszámol Péteréknek a terápia hatásáról.

2017.09.19. kedd
A személyzet továbbra is megosztott. Alex közli az apjával és Kellerrel, hogy igazgatóként rendet fog tenni a kórházban és keménykezű igazgatásra készül. Búzás vallomást tesz, Gabiék pedig elkapják a harmadik csalót is. Bandi nem alkuszik és nem hajlandó békülést kezdeményezni Böbénél. Milán szakít Tündével, Szilárd pedig Patríciával.

2017.09.20. szerda
A klinika új tulajdonosa Faragó Róbert és a fia máris kivillantja a foga fehérjét. Barbara bevallja Bettinek, hogy semmi kedve foglalkozni a modellügynökséggel. Barbara egyre romló lelkiállapota végletes döntéshez vezet. Konrád elmagyarázza Aliznak, hogy a maffiának vége. Aliz felépült, de nem tud belenyugodni, hogy Milán miatt oda a régi életük.

2017.09.21. csütörtök
Péter bemutatja Róbertet és Alexet a kórháziaknak. Alex beszédet tart a dolgozóknak. A megosztottság továbbra is fennáll a kollégák közt. Betti megtudja Noémitől, hogy Barbara megszünteti a modellügynökséget. Világossá válik számára, hogy Barbara nagy bajban van. Aliz konfrontálódik Milánnal, majd közli Tündével, hogy szeretne neki dolgozni.

2017.09.22. péntek
Enikő kihasználja az elmérgesedő helyzetet és Alexszel szövetkezik. Azzal biztatja Viktort és Verát, hogy az új vezetés díjazni fogja a lojalitásukat. Betti felelősségre vonja Barbarát, amiért hazudott neki. Barbara idegei végképp felmondják a szolgálatot és megüti Bettit. Kardos megtudja Szilárdtól, hogy Patrícia elköltözött tőle.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség