MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2018.03.19. hétfő
Zseniék megtudják, ki áll a fenyegetések hátterében. Péter bejelenti a felmondását az orvosoknak, Alexéknek már van is jelöltjük a helyére. Alex és Enikő azt szeretnék, ha Vera lenne az új orvos-igazgató. Müller félelme beigazolódik, a központ Líviát küldi ki a csillagkúti nyomozáshoz. Turi és csapata bekopog Lacihoz és Adélhoz.

2018.03.20. kedd
Zseni előkeríti a pénzt, amit Rudas követelt tőle és elmegy a találkozóra, ahol Roland már fegyverrel várja. Péter beavatja Viktort, hogy a felmondása az Alexék elleni terv része. Enikő talált egy új jelöltet Péter helyére. Lívia átveszi a Bogdánék elleni nyomozás irányítását. Müller és Lívia közt még mindig tart a szenvedély.

2018.03.21. szerda
Miközben a rendőrség a Macsek védelméről egyeztet, Rudas ismét felbukkan Zseninél. Szerencsére Orsi gyorsan kapcsol és miközben Turi kifelé csalja Zsenit, felhívja Szlávikékat, akik azonnal akcióba lépnek. Adélt hajtja a tettvágy, és egyre nehezebben viseli a bezártságot. Az új orvosigazgató-jelölt katasztrofális főnöknek ígérkezik.

2018.03.22. csütörtök
A rendőrség késve érkezik a Macsekhoz, Zseni életéről ismét Roland dönt. A rendőrségi nyomozásban felvetődik az egykori fehér-klán szerepe. Barbara nem szívesen látná újra otthon a férjét így tervet sző. Megpróbálja előcsalni Rolandot. A válsághelyzet újra igazi csapattá varázsolja a klinika dolgozóit. Az orvosok és Fanni felmondanak.

2018.03.23. péntek
Konrádék csapdába csalnák Rudasékat, de Rolandnak titkos segítője van. Lívia találkozik Rolanddal. A rendőrök áldásukat adják Konrád tervére. Rudas jelenti Bogdánnak és Rolandnak, hogy a rendőrök találkoztak Konráddal. Alex visszakozni kényszerül és vereséget szenved Péterrel szemben. Péter elmondja a feltételeit Alexnek és Enikőnek.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS