MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > BACKSTAGE

Suhajda Dániel sokáig azt hitte, hogy Jóban Rosszbanos karakterét nem szeretik a rajongók
Visszatér Csillagkútra a Jóban Rosszban rosszfiúja, Fehér Roland, azaz Suhajda Dániel! A színész a Mokkában elárulta, hogy miután távozott a sorozatból, sokáig azt hitte, hogy karakterét nem kedvelik a nézők, ám hamar bebizonyosodott, hogy a ˝maffiózóért˝ odavannak a rajongók.
Fehér Roland visszatér Csillagkútra
Suhajda Dániel több mint fél év távollét után újra feltűnik a sorozatban, és garantálja, hogy Roland karaktere nem fog megváltozni. Hogy miért döntött Dániel a folytatás mellet és milyen fordulatokra számíthatnak a nézők, az a videóból kiderül. Kattints a részletekért!
Pásztor Erzsi nem mindennapi karakterként érkezik a csillagkúti klinikára
˝A kora az, ami én vagyok, a természete nem. Az életben nem ilyen vagyok, de nagyon szeretem ezeket a figurákat.(...) Egy igazi szipirtyó, hogy őszinte legyek.˝ Ha még többet meg akarsz tudni arról, honnan merített ihletet a szerep megformáláshoz a színésznő és mit tesz, ha ilyen típusú emberekkel találkozik, akkor indítsd a videót!
13 éves a Jóban Rosszban: Gazdag Tiborék meglepő kulisszatitkokat árultak el a sorozatról
Január 23-án ünnepli 13. születésnapját az ország egyik legkedveltebb napi sorozata, a Jóban Rosszban. A jeles alkalomból a FEM3 Café vendégei Gazdag Tibor és Mihályfi Balázs voltak, akik a beszélgetés során visszaemlékeztek az elmúlt évek meghatározó pillanataira, valamint elárultak néhány érdekes kulisszatitkot is a sorozattal kapcsolatban…
Vicces: Timon Benjamin elárulta, miért tudja remekül megoldani a verekedős jeleneket
Big visszatért Csillagkútra, amivel nagy vihart kavart volt barátnője, Orsi életében. Marci megtudta, hogy Big szerelmet vallott Orsinak, amit nem tudott kezelni és összeverekedett a sráccal. A Big karakterét alakító Timon Benjámin elárulta, hogy a jelenetet korábbra tervezték, de vakbélműtétje közbeszólt, így pár héttel csúszott a forgatás. Hogy mi segített neki átélni és remekül megoldani az ütős jelenetet, az a videóból kiderül!

A kulisszák mögött: Konrád, az örök agglegény révbe ért
Réti Adrienn szerint dramaturgiailag az mindig izgalmasabb, ha elmarad egy esküvő, de Aliz és Konrád a nehézségek ellenére mégis szerencsésen összekötötték életüket. Aliz nem sokkal a szertartás előtt vakbélműtéten esett át, így a ceremónia és a gratuláció alatt is végig ült a menyasszony és a vőlegény. Mihályfi Balázs 18 éve él boldog házasságban, mégis kíváncsian várja, hogy sorozatbeli karaktere hogyan fogja bírni a házaséletet.
Eszméletlenül menő hely lett a Kékmacsek, ezt a megújulást neked is látnod kell!
A Jóban Rosszban egyik emblematikus helyszíne teljes átváltozáson ment keresztül a pusztító vihar után. A Kékmacsek az önkormányzattól és a biztosítótól szerzett összegnek köszönhetően egy modern, fiatalos borbárrá alakult át: a jól ismert két macskaszobor eltűnt, de helyette a díszlet új sörcsapot, bútorokat és pultot kapott. Nézz körül a megújult Macsekban Meli és Zseni vezetésével!
Backstage: Bánfalvy Ágnes és Nyertes Zsuzsa testvérpárként forgatja fel Csillagkút életét
Bánfalvy Ágnes és Nyertes Zsuzsa testvérpárként bukkant fel a sorozatban. Nyertes Zsuzsa nem tudta milyen figurát fog játszani, mégis elsőre igent mondott a felkérésre. A színésznő mostanra már látja, hogy egy intrikus, önző karaktert kell megformálnia, mégis megértő Ildikó jellemével szemben. Bánfalvy Ágnes esetében sem volt kérdés, hogy vállalja-e a neki szánt szerepet, amivel elmondása szerint szinte egyik napról a másikra került a mély vízbe.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal » | utolsó oldal »

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS