JÓBAN ROSSZBAN
Új testvérpár érkezik Csillagkútra

Jócskán tartogat meglepetéseket a Jóban Rosszban idén ősszel. Bár van, aki elköltözik Csillagkútról, nem maradnak izgalmak nélkül a TV2 sikersorozatának nézői, hiszen többek között egy új testvérpár költözik a kisvárosba.

Csillagkúton mindig történik valami. A Jóban Rosszban nézői sosem unatkoznak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál. Bár Szentesi Gábor elköltözik a kisvárosból, a Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét.

„Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka.” – mondta Kárpáti Rebeka.

A Borit alakító fiatal szépség nem egyedül érkezik Csillagkútra, hanem testvérével, akit Adányi Alex alakít majd.

„Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam.” – árulta el Adányi Alex. – „Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó.” – tette hozzá a Jóban Rosszban egyik legújabb szereplője.

Címkék: jóban rosszban   jr_backstage

2014. október 9. 13:10KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS