JÓBAN ROSSZBAN
Nagy Adri megdöbbent, hogy őt választották

Az énekesnő meglepődött, hogy ő kapta Betty Tanakis szerepét a Jóban Rosszban sorozatban.

A Megasztárból ismert énekesnő, Nagy Adri, nagyon boldog, hogy ezentúl ő alakíthatja Betty Tanakist a Jóban Rosszban sorozatban. Azonban olyan gyorsan felpörögtek körülötte az események, hogy szinte még fel sem fogta mi is történt vele. A Mokkában elmondta, először megdöbbent, hogy rá esett a választás. Azt is elárulta, hogy már forgat és egyáltalán nem bánja, hogy rögtön a mélyvízibe dobták a sorozat készítői.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: jr_backstage   nagy adri

2014. szeptember 26. 10:25Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség