JÓBAN ROSSZBAN
Pikali Gerda Csillagkúton nyomoz

A színésznő egy olyan nyomozónőt alakít a Jóban Rosszban sorozatban, aki miatt a többi rendőr állása is veszélybe kerül.

Kemény, céltudatos nyomozónőként írja le Jóban Rosszban sorozatbeli karakterét Pikali Gerda. A hadnagy megjelenése Csillagkút két rendőrének életét is felkavarja, ha ugyanis a nő oldja meg előbb a szövevényes gyilkossági ügyet, mindkettejük kirúgják. Bozsó Péter, Szlávik nyomozó alakítója elmondta, régóta szeretett volna már Pikali Gerdával dolgozni, egyetemen ugyanis csoporttársak voltak. Gerda elég elfoglalt, a sorozat forgatása mellett 5 színházban játszik, 10 darabban főszerepe van, és szinkronmunkákat is vállal. A nyáron ezért igyekezett minél több időt tölteni fiaival és kedvesével, Rékasi Károly színésszel, akivel fél éve vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: aktív riport   bozsó péter   jóban rosszban   jr_backstage   pikali gerda

2014. szeptember 22. 18:13Kapcsolódó anyagok
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS