JÓBAN ROSSZBAN
Legerszki Kriszta is izgatottan várja az új Betty Tanakist

A színésznő pontosan tudja, miben kell majd segítenie új kolléganőjének, hiszen ő is mástól vette át karakterét.

Véget ért a Jóban Rosszban sorozat színészeinek nyári szünete. Bár a sorozat a tévében nem állt le, a színészek idáig pihenhettek, és most szembesülnek majd a változásokkal. Seres Dánielnek meg kellett válnia nyáon növesztett arcszőrzetétől. Betty Tanakist új színésznő fogja alakítani, a szerepre pedig várják itt a 20 és 26 közötti lányok jelentkezését. Legerszki Krisztina, aki Betty testvérét, Barbarát alakítja, is izgatottan várja kolléganője érkezését. Elmondta, eleinte sokat kell majd beszélgetniük, hogy kialakuljon köztük a Bettyre és Barbira jellemző szoros testvéri viszony. Krisztina úgy érzi, pontosan tudja, miben kell majd segítenie, hiszen annak idején ő is egy más által alakított szerepet vett át.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: aktív riport   jóban rosszban   jr_backstage

2014. szeptember 12. 15:12Kapcsolódó anyagok
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS