JÓBAN ROSSZBAN
Kembe Sorel felcsapott idegenvezetőnek

A színész a Jóban Rosszban sorozatban játszott karakterének oldalán hirdetett meg egy játékot, melynek győztesét személyesen kalauzolta el a főváros nevezetességeihez.

Kembe Sorel elmesélte, bár mindig látja a városban a turistabuszokat, ő 1982 óta nem ült ilyenen. Dr. Kalem József oldalán a színész meghirdetett egy játékot, melynek győztesét személyesen kalauzolta el egy ilyen túrán, mert a színész úgy vélte, akár vidéki, akár fővárosi rajongóinak élmény lehet ez az út. Elmesélte, mikor rajongóival találkozik, azok általában meglepődnek, hogy milyen közvetlenek a televízióban látott emberek, és mindig megkérdezik, mi lesz majd a sorozatban, amit ő sajnos nem árulhat el.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: aktív_vágatlan   jóban rosszban   jr_exkluzív   jr_hírek   kembe sorel   kondákor zsófia

2014. július 25. 14:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség