JÓBAN ROSSZBAN
Jóban Rosszban bakiparádé

A nyári szünet előtt bulit tartott a Jóban Rosszban stábja. Ettek, ittak, szórakoztak, és megnézték az évad legviccesebb elrontott jeleneteit is.

Nagyon jó hangulat volt a Jóban Rosszban évadzáró stábbuliján. Szabó Zsófi elárulta, nem hagyja ott a sorozatot, tehát jövőre is számíthatnak rá a nézők. Tóth Roland megtáncoltatta Kondákor Zsófit, és az Aktívnak azt is elárulta, Kembe Sorel és Kondákor Zsófi pont egy ilyen stábbulin szeretett egymásba. Kembe Sorel elmondta, a bakiparádé a szereplőnek valószínűleg sokkal viccesebb, mint a nézőknek lehet. Szabó Zsófi és sorozatbeli testvére, Legerszki Krisztina pedig azt mondták nevetve, valószínűleg nem lesznek népszerűek a bakiparádéban, hiszen ők soha nem bakiznak.

Még több baki:

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: aktív riport   jr_backstage   jr_exkluzív   jr_hírek

2014. július 2. 9:42Kapcsolódó anyagok
Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS