JÓBAN ROSSZBAN
Szépségkirálynő igazolt a Jóban Rosszban csapatához

Kárpáti Rebeka a TV2 sikersorozatával forgat.

Tavaly a Miss Universe Hungary legjobbja lett, most pedig színészi babérokra tör! Kárpáti Rebekától korántsem áll távol ez a szakma, azonban most először próbálja ki magát a kamerák előtt. A 19 éves szépség Bodolai Szabi fejét csavarja el hamarosan a TV2 napi sorozatában.

Ismét új szereplő Csillagkúton! Kárpáti Rebeka neve talán már sokaknak ismerősen cseng, azonban színészi ambícióiról mindezidáig keveset árult el. Mindig is kacsingatott a szakma felé, bár jelenleg más területen folytatja tanulmányait. A bájos Kocsis Anita karakterébe bújva hamar közel kerül a Bodolai család legifjabb tagjához, ami újabb fordulatokat hoz majd a Jóban Rosszban epizódjaiba.

Galéria


 

„Eddig csak egy forgatási napom volt, így még nagyon friss az élmény, de mindenki nagyon segítőkész volt. Amellett, hogy nagyon jó lehetőség, igazi megtiszteltetés, hogy olyan színészekkel játszhatom együtt, akik már rutinosak a szakmában. Régóta közel áll hozzám a színészet, hiszen a szüleim is színészek, valamint dráma tagozaton érettségiztem. Örülök, hogy kipróbálhatom magam ezen a területen is, de a nagy álmom, hogy make up artist váljon belőlem, így jelenleg ezt tanulom. Aztán hogy mit hoz a jövő, majd kiderül.” – mesélte Kárpáti Rebeka, aki nemrégiben tért vissza külföldről. - „A sorozatban Kocsis Anitát alakítom, aki egy kedves lányként csöppen Szabi életébe, ám bőven tartogat majd meglepetéseket a fiú számára.” – tette hozzá a tavalyi Miss Universe Hungary cím birtokosa.

Az, hogy vajon mennyire őszinte Anita közeledése és miként forgatja fel a Bodolai család életét, az a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjaiból hamarosan kiderül.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!

Címkék: jr_backstage   jr_hírek

2014. június 30. 12:16Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS