JÓBAN ROSSZBAN
Börtönben a Jóban Rosszban sztárjai

Az alkotók börtönbe küldik a sorozat kedvenceit.

Rácsok, szűk cellák, szürkeség, szigor, új szabályok, kiélezett helyzetek. A Jóban Rosszban stúdiójában hónapok óta a megszokott helyszínek mellett egy börtönt is életre keltett a stáb. Az eddigiektől merőben más hangulatú helyszínek pedig új szereplők érkezését is jelenti. Többek között Bacskó Tünde és Miklós Kriszti csatlakozott a TV2 sikersorozatának stábjához.

Betty és Barbara a fejébe veszi, hogy minden segítség nélkül, ketten lebuktatják Rolandot és fényt derítenek a maffia minden piszkos ügyére. Sejthető, hogy a történet valaki számára biztosan nem végződik pozitívan. Az egyre izgalmasabb történetet az új szereplők még tovább bonyolítják. Egyikük Bacskó Tünde, aki Nagy „Mázsa” Marit alakítja. A színésznő a szerep kedvéért azt is bevállalta, hogy a forgatási napokon Pécs és Budapest között ingázik.

„Nagyon jól érzem magam a sorozatban, a stáb és a színészek is profik. Ráadásul mindig hálásabb egy gonosz karaktert alakítani, hiszen ez egy markáns változást igényel, és lehetőséget ad arra, hogy kibújjunk a saját bőrünkből. Nem volt még ilyen szélsőséges szerepem, eddig csak klasszikus színházi darabokban láthatott a közönség, ezért is örültem a felkérésnek. Mari rablásokkal és betörésekkel keresi a kenyerét, és kifejezetten élvezi, ha megfélemlítheti a nála gyengébbeket. Jócskán okozok majd kellemetlen napokat a sorozat népszerű karaktereinek, így nem biztos, hogy a nézők kedvence leszek” – titokzatoskodott a színésznő, aki a civil életben két gyermek boldog édesanyja.

Galéria

A börtön másik meghatározó egyénisége Kata, aki nincs éppen jó viszonyban a folyton balhézó Marival.

„Eddig általában naivákat játszottam, így ez egy elég új szituáció” – árulta el a Katát alakító Miklós Kriszti. – „Életem talán legférfiasabb karaktere, ám a többieknél egy fokkal lelkizősebb, nőiesebb természet. Úgy gondolom, hogy a történet elején még szerethető is, ami persze változni fog, amikor kiderül róla egy-két dolog. A sok szürkeség, hogy kis területen, sokszor durvább jeleneteket forgatunk egész nap, kicsit nyomasztó. Mindannyian alig várjuk a nap végén, hogy kimenjünk a szabadba, színeket lássunk és érjenek pozitív impulzusok” – tette hozzá a színésznő.

Hogy milyen élet vár Barbarára és Bettyre a börtön falai között Mari és Kata társaságában, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül!

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!

Címkék: jr_backstage   jr_hírek

2014. május 26. 14:06KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség