JÓBAN ROSSZBAN
Végh Judit extrém randija

Dénes egy falmászó klubba szervez randevút.

Dóra hosszú idő óta nem találja boldogságát. Konráddal folytatott viszonya után most úgy dönt, az internet segítségével keres párt. A lánynak első pillanattól szimpatikus Dénes, aki most egy igazán extrém randira viszi a doktornőt a Jóban Rosszban története szerint.

Végh Juci már nem keresi az igazit, hiszen párjával több éve boldogok, kisfiuk, Bence pedig hamarosan óvodás lesz. A színésznő karaktere, Dóra azonban kevésbé szerencsés. Régóta nem találja az igazit, csupán Konráddal bonyolódott szenvedélyes viszonyba. A fiatal doktornő elhatározza, regisztrál egy párkereső oldalon, hogy megtalálja élete párját. A kezdeti sikertelenség után rátalál Dénesre, aki igazán meglepő helyszínre, egy falmászó klubba szervez randevút.

GALÉRIA

„Szeretem, amikor kicsit kimozdulunk a stúdió falai közül, így vártam nagyon a forgatást. Életemben először másztam falat most, ezért kicsit izgultam, de végül úgy érzem, ügyesen vettem az akadályokat” – árulta el Végh Juci. – „Az is kiderült, hogy már egészen kicsi kortól lehet mászni, így eszembe jutott, hogy talán Bencét is elviszem majd egyszer, biztosan tetszene neki, energikus gyerek. Szerencsés vagyok, mivel nincs tériszonyom, a bungee jumpingot is szeretném egyszer kipróbálni. Ki tudja, talán az lesz a következő randi-helyszín a sorozatban” - tette hozzá nevetve a színésznő.

Hogy hogyan alakul Dóra és Dénes kapcsolata, az kiderül a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.
 

Címkék: jr_exkluzív   jr_galéria

2014. március 3. 14:34KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS