JÓBAN ROSSZBAN
Claudiának az esküvője jutott eszébe a Gesztesivel való csók után

Csak hétfőn láthatják a Jóban Rosszban sorozatban a rajongók a meghökkentő jelenetet, a felvételek azonban még nyáron készültek.

Az Alexát alakító Liptai Claudiának nem mindennapi visszatérése lesz a Jóban Rosszban sorozatba! Exférje esküvői jelenetébe robban be, az egybegyűltek nem kis megrökönyödésére. A menyegzőre betoppanó Alexa megcsókolja a döbbenten álló Füredit. Gesztesi és Claudia házasságuk alatt minden bizonnyal elég sok ehhez hasonló csókot váltottak, de azt mondják, egy ilyen jelenetnél, csakis színész fejjel gondolkodik az ember. Nem gondol másra csak, hogy a jelenet a lehető legjobban sikerüljön. Az egykori házaspár a mai napig jó viszonyt ápol, így a pikáns jelenet forgatása is jó hangulatban telt. Sőt Claudiának még saját esküvőjük is eszébe jutott. Az hogy Alexa visszatérése, nem várt csókja, és az esküvő megzavarása hogyan befolyásolja majd a csillagkútiak életét, hamarosan kiderül. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány a Jóban Rosszban következő részeiben.

Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

Címkék: gesztesi károly   jr_hírek   liptai claudia

2013. december 11. 15:26Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség