JÓBAN ROSSZBAN
Vaslady lesz Cseke Katinka

A polgármesterségért küzd Bodolai Böbe

Választási lázban ég egész Csillagkút. Leginkább a Bodolai családot ragadja el a lendület, mert Böbe elhatározza, ő is versenybe száll a polgármesteri székért. Gyöngyi segítségével ráadásul teljes átalakuláson megy át mindenki Böbéje. Cseke Katinka életre kelti a Vaslady-t.

A polgármesteri ambíciók és a választási program mellé Bodolai Böbének komoly, tekintélyt parancsoló külső is jár. Gyöngyi pedig rögtön barátnője segítségére siet, így megszületik a csillagkúti Vaslady.

GALÉRIA

 

Bodolai Böbe teljesen átalakul, ami a viselkedésén túl külsőségekben is megjelenik. Az ihletet a Vaslady, Margaret Thatcher adta. Nagyon élveztem ezeket a forgatásokat még akkor is, ha nem mindig volt nagyon szerethető a karakterem. Furcsa volt megszoknom, hogy tovább tart a frizurám elkészítése és kosztümben kell kamera elé állnom. Alig várom, hogy visszanézzem, miként fest a csillgakúti Vaslady.” – mondta Cseke Katinka, aki azt is elárulta, neki esze ágában sem lenne politikusi pályára lépni, arra születni kell.

Hogy milyen eredményeket ér el a Böbe a csillagkúti választásokon és milyen kalandok várnak még a Bodolai családra, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Jóban Rosszban minden hétköznap 21:00-tól a TV2-n!

Címkék: jr_hírek

2013. október 28. 14:33Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS