JÓBAN ROSSZBAN
Juhász Adri együtt énekel édesapjával

Juhász Adrit a Jóban Rosszban színésznőjeként ismerheti az ország, de talán kevesen tudják, hogy igazi rockker vér csörgedezik az ereiben. Édesapjával irigylésre méltó a kapcsolata, ráadásul nem csupán titkait oszthatja meg vele, de gyakran közösen csapnak a húrok közé is.

Juhász Adrit nap, mint nap láthatják a rajongók a tévé képernyőjén, újabban azonban zenei tehetségét is megvillantja a nyilvánosság előtt. Szüleihez rendkívül szoros kötelék fűzi, édesapjával pedig a zene is közös szerelmük. Már tizenévesként is stúdiózott édesapja zenekarával, ezen a hétvégén pedig rendhagyó produkcióra készülnek.

„Mindig is közeli volt a viszonyunk, nekem van a legjobb apukám. Gyerekkoromban is rengeteget viccelődtünk, és már akkor is mindent meg tudtunk beszélni. Persze édesanyámmal is hasonlóan jó a kapcsolatunk, a szüleim házassága pedig példaértékű számomra. Már tinikoromban is zenéltünk együtt apával, pár számot még stúdióban fel is vettünk. Ő régen is rockzenész volt, jelenleg pedig a Miskolci Körforgalom nevezetű banda egyik tagja. Így nem kérdéses, hogy elsősorban tőle örököltem a zene iránti szeretetemet.” – mesélte a Jóban Rosszban Elvira nővére, akit a mai napig Cicókámnak becéz édesapja.

Szeptember 14-én különleges produkcióra készül Adri, hiszen a szülei által szerzett dalt fogja megszólaltatni a miskolci rockfesztivál alkalmából.

„Édesapám már a ’73-as miskolci Rockfesztiválon is fellépett, idén pedig a negyvenedik évforduló alkalmából újra zenélhet majd a rendezvényen. Édesanyám író, így több szöveget is ő szerzett, míg édesapám zenésítette meg a dalokat, most egy ilyen szerzeményt fogok elénekelni, mint az együttesük vendégszereplője. Eredetileg ének-zene szakon végeztem, mostanság pedig újra kezdek visszatérni ehhez a vonalhoz is.” - mondta Adri, aki a színészet mellett zenei oldaláról is bemutatkozik, hiszen újabban az Ügynökök névre keresztelt blues-rock banda énekesnőjeként is színpadra lép.

 

Címkék: jr_exkluzív   jr_hírek   juhász adrienn

2013. szeptember 13. 12:33KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség