JÓBAN ROSSZBAN
Ilyenek voltak gyerekként a Jóban Rosszban színészei

Ki ne emlékezne szívesen gyerekkori csínytevéseire, amelyek egykor a szülők idegeit tették próbára, mára azonban megmosolyogtatnak mindenkit. A TV2 sikersorozatának színészei ezúttal gyerekkorukról mesélnek. Baronits Gábor már akkoriban is a társaság középpontja volt, míg Juhász Adri gyakori vendége volt a balesetinek, Sorel pedig gyakran a szívbajt hozta a családra.

A közelgő Gyermeknap alkalmából időutazásra invitálnak a Jóban Rosszban hírességei, akik elevenségükkel már kisgyermekként is feldobták a család mindennapjait, a szülők kisebb-nagyobb örömére.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT
Ha nem jönnél rá, kit ábrázol a fotó, látogass el a Jóban Rosszban Facebook oldalára! 

„Borzasztó gyerek voltam, mindenért kivertem a hisztit. Ha például óvodából hazamenet nem kaptam fagyit, akkor levágtam magam az útra. Mivel a tesóm csak egy évvel idősebb, így mindig mentek a közös rosszalkodások, nem is tudom, hogy a szülők hogy bírtak velünk. Havonta kötöttek ki valamelyikünkkel a balesetin.” – mondta nevetve Juhász Adri.

A Jóban Rosszban Józsija sem szűkölködik emlékezetes pillanatokban.

„Rengeteg csínytevést követtem el, nagyon rossz gyerek voltam. Még Afrikában laktunk, és egészen kicsi voltam, amikor édesapám egypengés borotvájával próbáltam levágni a nem létező szakállamat. Édesapám majdnem szívbajt kapott, amikor meglátott. Viszont már kamaszok voltunk, amikor az egyik haverommal éjszaka elkötöttük apa kocsiját, és tettünk egy éjszakai körutat. A rendőrök azonban hamar kedvünket szegték.” – elevenítette az egykori sztorikat Kembe Sorel.

Baronits Gábor már kisgyerekként is megvillantotta színészi tehetségét.

„Arra emlékszem, hogy állandóan improvizáltam, és produkáltam magam. Egyébként nem voltam rossz gyerek, de sokat csibészkedtem. Ha azonban például vendégségbe mentünk, akkor mindig visszafogtam magam.” – emlékezett vissza a sorozat Halász Kristófja.

Címkék: baronits gábor   jr_hírek   juhász adrienn   kembe sorel

2013. május 21. 15:20KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség