JÓBAN ROSSZBAN
Kondákor Zsófi drámai búcsúja

Nem nagyon kímélték a második gyermekét váró Kondákor Zsófit a Jóban Rosszban alkotói. Drámai szituációban búcsúzik a Csillagvirág klinika Vera doktornője. Az őt alakító színésznő ugyanis nem tudta volna tovább rejtegetni a kamera előtt gömbölyödő pocakját.

Nem először szól bele az élet a Jóban Rosszban forgatókönyvének alakulásába. Ezúttal Kondákor Zsófi és Kembe Sorel gyermekének születése írta át Csillagkút történetét. A pici érkezése miatt ugyanis az alkotóknak Veronka karakterét el kellett tüntetni, ehhez pedig nem épp humánus megoldást választottak.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁHOZ!

„A szektás eseményszál, valamint a Veronka-Endre közötti konfliktus elővetítette már, hogy nem valami kíméletes megoldással búcsúzik a karakterem a képernyőtől.” – árulta el Kondákor Zsófi, akit a közönség ma este láthat utoljára.

„Már több mint két hónapja nem forgatok a Jóban Rosszban stábjával, de olyan gyorsan telnek a napok, mintha csak előző héten búcsúztam volna a sorozattól. A babavárással kapcsolatos teendők teljesen lefoglalnak. A többiekkel pedig szerencsére ugyanúgy találkozom, legalább kéthetente kimegyek a stúdióba, a lányokkal pedig egy készülő közös darab kapcsán is sokszor összefutunk. Így nem annyira volt fájó az elszakadás.” – vallotta be a Jóban Rosszban Veronkája.
 


Jóban Rosszban - Veronka búcsúja
május 8-án 21:00-kor a TV2-n!

Címkék: jr_exkluzív   jr_hírek   kondákor zsófi

2013. május 8. 12:37KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség