JÓBAN ROSSZBAN
Száraz Dénes megmutatja negatív oldalát

A rajongók elérték céljukat, visszatér a Jóban Rosszban-ba Száraz Dénes. Tamás atya után azonban ezúttal egy negatív karaktert kelt életre a színész, persze a történetből ezúttal sem marad ki a szerelem és Betty.

A nézők tüntetést szerveztek, aláírást gyűjtöttek, levelek százait küldték és ezzel elérték, hogy a Jóban Rosszba stábja mindent félredobva új történetet írjon, hogy a közönség-kedvenc Száraz Dénes visszatérhessen a sorozatba Tamás atya tragikus halála után.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Nagyon örültem a rajongók reakciójának és hogy mennyire megszerették Tamás atyát, hiszen a színészek számára ez a legfontosabb. Ettől nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna.” – árulta el Száraz Dénes, aki Tamás atya tiszta természetét hátra hagyva új karaktert kelt életre. Varga Balázs súlyos motorbalesete után egyre közelebb kerül Bettyhez, ezért úgy dönt, nem saját arcát, hanem Tamás atyáét műtteti magára Wágner doktorral.

„Varga Balázs egy olyan ember, aki nem egy vérbeli rosszfiú, csupán kisiklott az élete, és képtelen visszatérni a helyes útra. Inkább a rossz oldalra állt, minthogy a nehezebben elérhető jót válassza. Szóval alapvetően szerethető figura, de bőven okoz majd felfordulást Csillagkúton.” – mondta a Balázst alakító Száraz Dénes.

Március 22-től tehát Száraz Dénes megmutatja negatív oldalát, de hogy mit szól Betty Balázs korántsem ízléses választásához és hogyan alakul kettőjük kapcsolata, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül!

 


Száraz Dénes visszatér – március 22-én 21:00-kor a TV2-n!

 

 

Címkék: jr_backstage   száraz dénes

2013. március 22. 11:43Hétfőtől új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS