JÓBAN ROSSZBAN
Gyász: Megviselte a Jóban Rosszban színészeit Benkő Géza váratlan halála

A napokban 48 évesen meghalt Benkő Géza felvidéki magyar színművész, aki a Jóban Rosszban című napi sorozatban Száraz Emilt alakította. Egykori kollégái, Madár Veronika, Posta Lajos és Mihályfi Balázs emlékeztek meg szeretett barátjukról a Mokkában. Elmondták, hogy a színész nagyszerű és segítőkész ember volt, gyakran novellák formájában írta meg érzéseit, és úgy gondolják, hogy Géza a halálával hatalmas űrt hagyott maga után. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: benkő géza   gyász   halál   jóban rosszban   madár vera   mihályfi balázs   Mokka   posta lajos   tv2 live

2017. november 20. 10:04Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS