GALÉRIÁK
Szolnoki Tibor is orvosi köpenybe bújik

Szolnoki Tibor színművész ragad sebészkést a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban. A Jászai Mari-díjas tehetség örömmel vállalta a felkérést, azonban, hogy a sorozatban kit fektet a műtőasztalra, azt még egyelőre rejtély övezi.

Hosszú évek óta az Operettszínház deszkáit koptatja, a saját vezetése alatt működő Operettvilág együttes pedig méltán híres Európa szerte. Szolnoki Tibor ezúttal azonban egy egészen új terepen bizonyíthat, hiszen a Jóban Rosszban kamerái előtt válik plasztikai sebésszé. Az orvosi hivatás sem idegen számára, a karakterben pedig igazi kihívásra lelt.

KATTINTS A KÉPRE A GALÉRIÁÉRT!

„Azon művészek közé tartozom, akik vágynak arra, hogy egy ilyen népszerű sorozatban játszhassanak. Így nagyon örültem neki, mikor éppen egy németországi fellépés idején megkerestek a sorozat készítői. Ez a karakter egy olyan figura, aki a szakmáját művészi szinten űzi, és minden egyes feladat egy újabb kihívás számára, akárcsak egy színész számára egy-egy új szerep, így hamar összhangba kerültem vele.” – mesélte Szolnoki Tibor, aki rendszeresen bizonyít külföldi színpadokon is, illetve hazai zenés és prózai darabokban egyaránt.

„Igazán összeszokott és kedves csapattal dolgozhattam együtt, ezúton is szeretném nekik megköszönni a sok segítséget, ráadásul az orvosi vonalhoz családi szálon is kötődöm. Az apósóm például széles körben elismert főorvos volt, jelenleg pedig a sógornőm képviseli a szakmát a rokonságban, de a baráti körömben is gyakori hivatás.” – folytatta a népszerű színművész.
Az, hogy ki és milyen kihívások elé állítja a Csillagvirág Klinika plasztikai sebészét, az a sikersorozat legfrissebb epizódjaiból kiderül.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami…
Minden hétköznap 21:00-tól a TV2-n!

Címkék: jr_hírek

2013. február 14. 13:36KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség