JÓBAN ROSSZBAN
Kárpáti Rebeka már be is mutatta otthon az új szerelmét

A Jóban Rosszban színésznőjére ismét rátalált a szerelem. Rebeka fejét egy focista csavarta el, akivel egy születésnapon találkoztak. Az egykori szépségkirálynő már be is mutatta otthon a szerelmét, és arról is mesélt, hogy apukája, R. Kárpáti Péter hogyan fogadta lánya új párkapcsolatát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: jóban rosszban   jr_exkluzív   Kárpáti Rebeka   Mokka   párkapcsolat   szerelem   tv2 live

2017. szeptember 13. 11:17Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS