JÓBAN ROSSZBAN
Novák Heni nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen Magyarországra

A Jóban Rosszban egykori színésznője Amerikában luxusingatlanokkal foglalkozik, párjával együtt, akivel a munkakapcsolatuk alakult szerelemmé. Még nem tudja, végleg letelepedik-e külföldön, egyelőre arra törekszik, a cégét annyira felfuttassa, hogy beleférjen időnként hazatérni egy-egy szerep kedvéért. Arról is beszélt, mennyire nehéz színészként külföldön, milyen meghökkentő munkákat vállalt be a kiköltözése után, és azt is elárulta, ingatlanosként vannak-e híres kliensei.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: jóban rosszban   Mokka   novák heni   tv2 live

2017. augusztus 30. 15:50Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS